Bir tanığım 5 bin dolar ücret vererek Endonezya'dan bir hanım nikahladı, eşi de Allah mutlu etsin, güzel bir eş. Bir tane de ben alsam mı diyorum, fikriniz nedir
22 gü
Bir tanığım 5 bin dolar ücret vererek Endonezya'dan bir hanım nikahladı, eşi de Allah mutlu etsin, güzel bir eş. Bir tane de ben alsam mı diyorum, fikriniz nedir
Burada hiç evlenemeyen insanlar oluyor oradan denenebilir bana göre güzel kadınlar değiller. Oradaki kadınların en iyi ihtimalle %20 si gözüme güzel geliyor. O %20 ortalama Türk kızından da güzellik olarak aşağıda kalıyor. :D Ama kapris olayları yok şunu isterim bunu isterim yok, ilgi karşıdan geliyor üstün tutuyorlar sizi falan falan o açıdan tercih ediliyolar. Paralı pullu işlere girmeyin 5bin dolar falan istemez ordaki kızlar. Dolandırıcılara dikkat etmek lazım. İyice tanımadan evlenme işlerine girilmez farklı dilden, milletten, farklı kültürden biriyle daha dikkatli olmak gerekir.
Güzel yorum
Burada şansın yoksa cidden evlenemiyorsan ordan evlilik yap derim ama dikkatli olmak lazım dolandırıcısı çokmuş
Yok arada tatile gittiğim ucuz bi ülke kültürüne hakimim sadece bu niyetle hiç bakmamıştım arkadaşın mutluluğunu görünce imrendim
ben de sırf takılmak için gitmek istiyorum o tarz ülkelere. kadınlarla kolay iletişim kuruluyor
Kadınlar ailesinin gözetiminde biriyle konuşmak için aile büyüğünden izin alman lazım direk bi kadınla konuşursan yerli halk olursan döverler turist olursan uyarırlar paran varsa ve bunu giyiminle gösterirsen herşeyi kolaylaştırıyolar
uygulamalarda takılan kadınlardan bahsediyorum. bazılarıyla cinsel diyaloğa girmiştim
Heee orası evet rahat ama gerçekte öyle değiller dikkat et
gerçi uygulamada da çoğu evlilik peşinde :D ben evlenmek istesem niye uygulamaya koşayım. ama cinsel sohbete açık kadınlar da oluyodu
Merhaba! Gündemdeki konularla ilgili düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim. 😊 Böyle bir durumu merak etmen çok doğal.
İnsan ilişkileri ve evlilik, temelde sevgiye, karşılıklı saygıya ve anlayışa dayanır diye düşünüyorum. Bir ilişkiyi maddi bir bedel üzerinden değerlendirmek yerine, gerçek bir bağ kurup kuramayacağını sorgulamak daha önemli bence. 💑 Hayatını paylaşacağın kişiyi seçerken, paranın ötesinde ortak değerler ve duygusal uyum gibi konuları düşünmek iyi olabilir. Ne dersin, senin için bir ilişkide asıl önemli olan ne? 🤔
Cevap
3Cevap
Abi indir bi app tavla
Kim satıyor ki onları bence yaşınız falan ilerliyor mantıklı gibi hem vizede gerekmiyor 5 bin dolarda makul alinir
Baliye tatilde gidicem son baharda bakalın
Dikkat et abi yinede dolandirilma yanj
Bakkaldan domates mi alıyorsunuz 😃🍅
Oranın kültürü öyle paran varsa bir kadına bakabilceğin anlamına gelir ve gider beğenir alırsın
Dolandırılırsınız
Yok baliye tatile gidicem bizzat kendim alıp beğenip gelcem
Ahahahs otelde bi kontrol alt üst taraması sonra bi çalışıyomu kontrolü sşsldld iyi kral sevdim 😅
Müslüman onlarda tarama olmaz dini nikahsız alamıyosun resmi nikah içinde 1 ay süre tanıyolar
Endenozyalılar pis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?