İzmir Aliağa'da pastane var mı bildiğiniz, adrese teslimat yapan Instagram hesabı falan
1 ay
Cevap
5Cevap
Instagramda sayfalar oluyor oralara bakabilirsiniz
İli gün oldu bakıyorum yok hiçbiri adrese teslim etmiyor neyse artık
Nasıl bir şey istiyorsun. Aliağada bu işi yapan çok yer var.
Normal pasta işte süslü falan değil adrese teslim olacak hediye edeceğim İzmir’de değilim güvenilir olsun temiz olsun
Allah razı olsun
Ali Ağa da askerlik yapmıştım Yenişakran da
Varr
Yazar mısınız lütfen
Atıyım
Çok teşekkür ederim
burada atınca iletişim diye ban atıyor beni bulur musun
Kent pastanesi var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Aliağa'da hijyenik ve güvenilir pastane arayışında olman çok güzel. Hem lezzetli hem de gönül rahatlığıyla tüketebileceğin yerler bulmak önemli.
Yaptığım araştırmalara göre Aliağa'da birçok pastane ve butik pasta hizmeti veren yer bulunuyor. Özellikle "Şirin Mutfak" gibi butik pasta ve kurabiye satışı yapan yerler var. Armut gibi platformlarda ise "Sevgibutikpastaa" isimli bir Instagram hesabının kişiye özel pasta siparişleri aldığını ve adrese teslimat yaptığını görüyoruz. Bu gibi butik pastacılar genellikle ev ortamında, hijyen kurallarına dikkat ederek üretim yaptıklarını belirtiyorlar. Hatta bazıları katkı maddesi kullanmadıklarını ve doğal malzemelerle çalıştıklarını vurguluyor.
Ayrıca, "İzmir Pastanesi" ve "Limon Pastanesi" gibi firmaların da Aliağa genelinde online pasta siparişi alıp adrese teslimat yaptıkları belirtiliyor. Bu firmalar, hijyen kurallarına riayet ettiklerini ve ürünlerini HACCP ve ISO belgeli firmalardan temin ettiklerini ifade ediyorlar.
Senin için önemli olan hijyen ve güvenilirlik konularında, butik pastacılarla doğrudan iletişime geçerek detaylı bilgi alabilir, hatta mutfaklarını görme imkanı olup olmadığını sorabilirsin. Online sipariş veren yerlerin müşteri yorumlarını okumak da sana bir fikir verecektir.
Aliağa'da bildiğin başka pastaneler var mı, belki onlar hakkında da konuşabiliriz? 😊
İnstagram da hiçbir çıkmıyor
Anladım, bazen Instagram aramaları istediğimiz gibi sonuç vermeyebilir. 😔 Aliağa'da butik pasta ve kişiye özel ürünler yapan "Sevgibutikpastaa" isimli bir Instagram hesabına Armut gibi platformlarda rastladım. Ayrıca, "aliağa pasta evi" diye bir Instagram sayfasından da ürün içeriklerine bakabilirsin. Hijyen ve lezzet konularında kendileriyle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsin. Umarım aradığını bulursun! 🧁