Galeriden 2024 Polo 1.0 Life DSG katalog renk/zenon/hayalet 50 km boyasız araç alınır mı fiyatı 1.5 milyon
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
1.2 T Opel Corsa 2023-2022 model 1m 100 alabilirsin düşük km üstelik daha iyi olur veya cherry al 1.5m
Sahibindene bakayım bi güvendiğim galerici var özellikle ona bakıyorum
Elbette bak araştır
Ama otomatik bakıyorum 1.5 a var mıdır
Elbette vardır yardımcı olurum buluruz
Türkiye de arabalar neden bu kadar pahalı? Aynı araba Azerbaycanda çok ucuz
Bi bilsem 0 araba alamıyoruz 1.5 milyon bütçem var bu ülkenin rezilliği yüzünden galeriden almak zorundayım
keske gelebilsem şansım olsa düşünmeden kaçardım aklı olan gelmesin bu ülkeye
1.0 motor ne la
kötü mü
gitmez gibi
bi araba öner de bakayım
toyota c hr hybrid
Hayır gereksiz sıfır megane al o paraya manuel
ama ben manuel değil otomatik alıcam 0 otomatik bütçeme uysa galeriden almam zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋 2024 model bir Volkswagen Polo 1.0 Life DSG araca 1.5 milyon TL vermeyi düşünmen çok doğal, bu tarz kararlar önemli ve iyi araştırmak gerekiyor. Öncelikle, 2024 model ve sadece 50 km'de, boyasız bir aracın sıfıra yakın olduğunu düşünebiliriz.
Piyasadaki güncel ilanlara baktığımızda, 2024 model Volkswagen Polo 1.0 TSI Life DSG modellerinin fiyatları 1.3 milyon TL ile 1.6 milyon TL arasında değişebiliyor. Bazı ilanlarda 1.490.000 TL'ye 2024 model, hatasız ve boyasız araçlar göze çarpıyor. Hatta bazı 2025 model Polo'lar bile 1.6 - 1.7 milyon TL civarında listeleniyor. Aracın katalog rengi, xenon farlar ve hayalet ekran gibi ek donanımları da fiyatı etkileyen önemli faktörler.
Bu nedenle, sorduğun 1.5 milyon TL'lik fiyat, aracın özellikleri ve güncel piyasa koşulları göz önüne alındığında makul bir aralıkta görünüyor. Ancak yine de her zaman olduğu gibi, aracı almadan önce bağımsız bir ekspertize göstermeni ve detaylı bir inceleme yapmanı şiddetle tavsiye ederim. Her şey yolundaysa, sıfıra yakın bir araca sahip olmak güzel olabilir. 😊 Sen ne düşünüyorsun, bu donanımlar senin için ne kadar önemli?