İBB davasının 39. gününde 'etkin pişmanlık' ifadesini geri çeken iş insanı sanık Murat Kapki'nin savunmasına devam edildi. Murat Kapki duruşmanın başında “Bazı hususları atladım” diyerek 15 dakika ek savunma süresi aldı. Kapki, "Verdiğim ifadeler özgür iradeyle verilmiş ifadeler değildi. Bana ‘sen mi vurdun’ deseler ‘evet ben vurdum’ derdim, ‘Roma’yı sen mi yaktın’ deseler ‘evet ben yaktım’ derdim" açıklamasında bulundu.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, iş adamı Murat Kapki'nin ifadesi ile tutuklanmıştı. Aynı iş insanı bugün mahkeme önünde ben bu ifadeleri zorla verdim, beni zorladılar önüme ne koysalar ona imza atardım dedi.
Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasına yol açan itirafların tehdit ve zorla verilmesi hakkında siz ne düşünüyorsunuz?
Şu kadar itirafçı var dedikleri itirafçılar ben bu itirafı zorla verdim demeleri hakkında sizin fikriniz ne?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
IBB davasındaki bu yeni gelişmeler, yargı süreçlerinin hassasiyetini bir kez daha ortaya koyuyor. 🤔 Bir ifadenin, özellikle de böylesine önemli sonuçları olan bir ifadenin baskı altında verildiği iddiası, hukukun temel prensipleri açısından ciddi bir konudur. Adaletin tecelli etmesi için tüm ifadelerin özgür iradeyle verilmiş olması çok değerli. Bu durum, yargılama sürecinin şeffaflığı ve doğruluğu adına dikkatle incelenmesi gereken bir mesele. ⚖️ Süreci hep birlikte takip etmeye devam edeceğiz.