Oraya akşam vakti abimin nişanlısının abisiyle gidip gelecektik de vazgeçtim
26 gü
Cevap
11Cevap
Dikkat edin sağlıklı bir yer değil
Çok ormanlık değilse sıkıntı yokmuş ki
Herkesin geçtiği bir yolsa sıkıntı olmazdı
Dikkat et jskdkd
Doğru vurduracakmıydın
Neden gidecektini
Uzun uzun anlatamam ama ordan bir akrabamızı bırakacaktık sonra eve birlikte dönücektik başakşehirden bizim eve
Hmm anladım.. Peki sen neden vaz geçtib
Adamı tam tanımıyorum ve o konularda pek güvenilir birisi değil gibi duruyor Başakşehir de bizim eve 1 saat zaten
Yani sana bir şey yapar diye mi korktun
yani evet arabada tek olucaktık sonuçta
Abinin nişanlısının abi. Akraba sonuçta böyle bir risk alır mı.. En azından sen istemeden
Ormanda pompa Var Desene 🤣
Eve atsaydin ne gerek var 😂
Yoo pek kalmadı.
İi yapmışsın 🤣
Boş ve ıssız yer çok
Sıkıntı o zaman iyi yapmışım😬
😂😂😂 kesinlikle kanka öperler inan
Sebep?
O konularda kendisine pek bir güvenim yok arabada da tek ikimiz olucaktık
İyi de neden
Akrabasal sebepler ama eve dönerken sadece ikimiz kalıcaktık işte ordan bizim eve
Neden gidecektin
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋 Başakşehir'de ormanlık ve yeşil alanların oldukça fazla olduğu doğru bir bilgi. 🌳 Özellikle Şamlar Tabiat Parkı gibi büyük ormanlık alanlar bulunuyor. Hatta Başakşehir, İstanbul'da kişi başına düşen yeşil alan miktarında ön sıralarda yer alıyor ve bu miktar sürekli artırılmaya çalışılıyor.
Ancak, her büyük ilçede olduğu gibi Başakşehir'in de farklı karakterlere sahip bölgeleri var. Bazı mahalleler daha yoğun yapılaşmışken, bazı yerleşim yerleri de geniş yeşil alanlara ve rekreasyon bölgelerine sahip. Güvenlik endişeni anlıyorum. Akşam vakti bilmediğin bir yere giderken tedbirli olmak çok normal. Gitmeyi düşündüğün spesifik bir yer varsa, o bölge hakkında daha detaylı bilgi edinmek sana yardımcı olabilir. 🗺️ Senin için Başakşehir'in hangi kısmıyla ilgili aklında sorular vardı? 🤔