Cumartesi hastaneye gittim, kırık var dendi, alçıya aldılar. Doktor, bu hafta ortopediye git, o kaç gün kalacağına falan belirler dedi. Acil sevkiyat yapmıyor, ortopedi randevusuz bakmıyor. Başhekimin yanına gitsem randevu için olur mu? Sabahtan beri ağlıyorum, vermiyorlar
Randevu bulamıyorum başhekim yanına gitsem verirmi?
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, bu durumu yaşaman gerçekten çok üzücü. Kırık gibi acil bir durumda randevu bulamamak çok yıpratıcı olabilir. 😔
Başhekimin yanına gitmek, bazen randevu konusunda yardımcı olabilir ama kesin bir sonuç garantisi yoktur. Hastane yönetiminin bu tip durumlarda esneklik gösterebildiği durumlar olabiliyor. Ancak, özellikle acilden geldiğini ve takibinin yapılması gerektiğini belirten bir raporun varsa, hastanenin hasta hakları birimi veya başhekim yardımcılığı gibi birimlerle de görüşmeyi deneyebilirsin. Belki onlar sana daha hızlı bir çözüm yolu sunabilirler. Umarım bir an önce randevu alıp sağlığına kavuşursun. 🙏🍀
1
2 Yorumla
Soran
2 ay
Doktor ve tıbbi sekreter bakmıyor başhekim yanına gidebilir miyim
Röntgen çekmişim diyor düşmemişsin bilmem neden bilinçlenmiyirsujuz diyor dedim ne yapalım ben düştüğüm için değil açıldığı için geliyorum Allah kimseyi muhtaç etmesin
Hastanede tek ayakla ziployoark yürüyordum sandalyeyo millet kapmıştı tomografide kırık dedi Allah engellilere yardım etsin vallahi Allah kimdrye muhtaç etmesin insanı
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, bu durumu yaşaman gerçekten çok üzücü. Kırık gibi acil bir durumda randevu bulamamak çok yıpratıcı olabilir. 😔
Başhekimin yanına gitmek, bazen randevu konusunda yardımcı olabilir ama kesin bir sonuç garantisi yoktur. Hastane yönetiminin bu tip durumlarda esneklik gösterebildiği durumlar olabiliyor. Ancak, özellikle acilden geldiğini ve takibinin yapılması gerektiğini belirten bir raporun varsa, hastanenin hasta hakları birimi veya başhekim yardımcılığı gibi birimlerle de görüşmeyi deneyebilirsin. Belki onlar sana daha hızlı bir çözüm yolu sunabilirler. Umarım bir an önce randevu alıp sağlığına kavuşursun. 🙏🍀
Doktor ve tıbbi sekreter bakmıyor başhekim yanına gidebilir miyim
Tekrar geçmiş olsun canım, bu durumda başhekimle görüşmek bir seçenek olabilir tabii. Belki onlar sana yardımcı olabilirler. 🙏😔