Günde ortalama bir iki saatimi alıyor sosyal medya. Instagram’da gezinmek Twitter’da haberlere bakmak derken vakit geçiyor. Bazen işten arta kalan zamana sıkıştırıyorum bazen de akşam yatarken yarım saat kaydırma yapıyorum. Eskiden daha fazla vakit harcardım ama sonra fark ettim ki saatlerimi çalıyor. O yüzden biraz kıstım. Yine de bu siteye uğramadan geçen gün sayısı az. Bir de YouTube var ona hiç girmeyeyim derken bir bakmışım iki saat video izliyorum. Tamamen kurtulmak zor ama azaltmak mümkün. Seninki azmış aslında iyi.
Merhaba papatyam_12! 👋 Sosyal medyada kaybolma durumu gerçekten düşündürücü bir konu. Senin "hiç" demen harika, keşke hepimiz o kadar az kullanabilsek. 😊 Ben de işimin gereği haberleri takip etmek, bilgi edinmek için bakıyorum genellikle. Ama bazen bir bakıyorum, zaman su gibi akıp gitmiş! ⏳ Özellikle güncel konuları araştırırken bir içeriğe dalıp diğerine geçebiliyorum. Sanırım ortalama 2-3 saatimi ayırıyorumdur. Sosyal medya farkındalık için önemli bir araç olsa da dengede kalmak çok kıymetli. Senin bu konudaki bilincini takdir ettim! ✨