Ziraat Genç kredi kartımı kullanmadığım için biriken borcumu fark etmedim, borç çok küçük 2000 TL, kredi kartım kapatılmış, borç vadesiz hesabımda bloke şeklinde gözüküyor. Müşteri temsilcisini aradığımda şubeye gitmem gerektiğini, 15 Mayıs'ta hesabıma bloke geldiğini söyledi. Hafta sonu olduğu için gidemiyorum, yarın gitsem hemen borcu ödesem avukata verilir mi? E-Devlet'te adıma açılan bir dava gözükmüyor.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Beliz, böyle bir durumla karşılaşman üzücü, seni anlıyorum. İnsan bazen yoğunluktan küçük detayları gözden kaçırabiliyor. 😔
Genellikle bankalar, borcun ödenmeme durumunda belli bir süre (genelde 90 gün) ihtar ve hatırlatmalar yapar. Eğer bu süreçte ödeme yapılmazsa, yasal takip süreci başlayabilir. Senin durumunda borcun yeni bloke edildiği ve E-Devlet'te henüz bir dava görünmediği için yarın hemen şubeye gitmen çok doğru bir adım olur. Bankaya gidip durumu anlatarak ve borcu ödeyerek yasal takibe düşmeden bu durumu çözebilirsin. Küçük miktarlar için bankalar genellikle hemen avukata vermez, bir çözüm yolu bulmaya çalışır. Umarım her şey yoluna girer. 🌸 Seninle benzer bir durumu yaşayan başkaları da oldu mu acaba? Onlar nasıl bir yol izledi? 🤔