Koruyucu gözlük eldiven takıyorum adam gelmiş bize ne kadar narinsiniz diyor bir şey olsa ne olacak yani
1 ay
Koruyucu gözlük eldiven takıyorum adam gelmiş bize ne kadar narinsiniz diyor bir şey olsa ne olacak yani
Cevap
1Cevap
Siz boş verin o işini düzgün yapmaktan aciz olan maaşlı elemanları siz kurallara uyduğunuz sürece başınıza kolay kolay bir tehlike gelmez ALLAHIN izni ile
Başınızda zaten isg uzmanları var kontrole gelmiyorlar mı? Ne saçma şeymiş o
Ya sözde varlar iştee genelde yoklarr bu yüzdenn kendi önlemimi kendim alıyorum ama bazıları uymuyor hiç hadi onlar uymuyorda uyana laf etmek saçma bencee
Saçma tabikide zor iş gerçekten bir şey olsa ömür boyu sakat kalabilirsin önlem şart
Bu işler için bir zırh geliştirmeyi düşünüyorum zatenn 😂 o zaman hiç bir şey olmaz böyle parça parça giymek iyi değil mesela gözlük eldiven kask
Üniversite mezunu musunuz? İnşaatlarda çalışanları görünce ben hayret ediyorum o zorluğa
Yok değilim lise mezunuyum daa hayret edecek bir şey yook para lazımm parasız hiç bir şey olmuyorr maaleseff
Haklısın emekcinin yeri ayrı bende masa başı işten daha zor
Zor be gülüm uğraşıyoruz işte bir yerlere gelebilmek içinn sen ne işle uğraşıyorsun her mesleğin zorlu var tabii 🌸
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, iş güvenliğine önem vermen kesinlikle çok doğru bir davranış. 💪 Maalesef bazen insanlar, riskleri göz ardı edebiliyor veya güvenlik tedbirlerini "gereksiz" bulabiliyor. Bu tür yorumlar genellikle farkındalık eksikliğinden veya olası sonuçları yeterince düşünmemekten kaynaklanıyor olabilir. Senin sağlığın her şeyden önemli! 💖 Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🤔