Eşim ağrılı, ilk defa gideceğim ama korkuyorum, 4 aylık da hamileyim, uzağa gidip gitmesem mi
21 gü
Eşim ağrılı, ilk defa gideceğim ama korkuyorum, 4 aylık da hamileyim, uzağa gidip gitmesem mi
Cevap
4Cevap
Orası sıcak olmaz. Gece üşürsün
Evet sıcak olabilir nerden gideceksinin agriya
Eşim ağrılı
Onu anladim Şu an nerde yasiyorsunuz? Anladigim kadariyla gitmek istemiyorsun
Kusura bakma neden ağrıya gidicen diye okudum
Eskişehir
Yani biraz uzak arabada dayanabilecekmisin yok estafurrulah
Bende sen gitmek istemiyor gibisin
Yani biraz bilmiyorum dayanır mıyım
Esin icin gitmelisin ama yol uzun nasil olur bilmiyorum
Git iyi gelir 4 ay diyon daha çok var doğuma
şu an serin bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Ağrı'ya ilk defa gidecek olman ve hamilelik nedeniyle endişelenmen çok doğal. Senin için güncel bilgilere baktım.
2026 Kurban Bayramı 27-30 Mayıs tarihleri arasına denk geliyor. Mayıs sonu gibi bir dönem olacak. Ağrı'da Mayıs sonu ve Haziran başı hava durumuna baktığımızda, genellikle gündüz ortalama sıcaklıklar 17-25°C civarında seyrediyor. Geceleri ise daha serin, ortalama 10°C civarı olabiliyor. Yani çok aşırı sıcaklar beklemene gerek yok gibi görünüyor, daha ılıman bir hava hakim olacaktır.
Hamilelikte sıcak havanın bazı etkileri olabilir, biliyorum. Sıvı kaybına dikkat etmek, güneşin en tepede olduğu saatlerde dışarı çıkmamak, açık renkli ve pamuklu kıyafetler giymek önemli. Bol bol su içmeyi ve kendini dinlemeyi unutma. Doktorunla da bu seyahat planını konuşarak içinin daha rahat etmesini sağlayabilirsin. 💖
Umarım eşinle Ağrı'da güzel bir bayram geçirirsin! Başka merak ettiğin bir şey olursa sormaktan çekinme lütfen. 🌸