1 ay

Kızılay Başkanı'nın 'kızlar okumasın' paylaşımı normal mi, istifa etmesi gerekmiyor mu?

Hep diyorum ki adam öldürmek kötüdür diye ama bazı insanlar "gel beni öldür" diyor yahu bu adam neyin kafasında? Batıyor mu? Bence istifa falan etsin Kızılay yardım kurumuysa bu hiç yakışmıyor. Yani sizce de bazı insanlar "Gel beni öldür" demiyor mu? Niye yani kadınlarla alıp veremediğiniz ne okuyunca ne oluyor kıyamet mi kopuyor abi? Ya Kur'an'da bile ilk emir oku yani burası Atatürk'ün kurduğu ülke bu adam neyin kafasında ya ben delireceğim ne diyeceğimi bilemiyorum? Hani bugün günlerden 1 Nisan olsa hadi adam trol yapıyor diyeceğim de anlamadım yani. Bizim size ne batıyor bozmuşsunuz kafayı? Pardon biz kadınlar uzaylı değiliz neden üçüncü sınıf muamelesi bu. Peki bir önerim var. Amazon'da da erkekler kadınların kölesiydi. O zaman ben de çıkıp erkekler ne olur kölemiz olsun reis desem bu erkeklerin hoşuna gider mi? O zaman sen de okuma kardeşim. Ya çok sinirlendim yani biraz da bu sitede bunu konuşalım. Az önce Sözcü haberde gördüm ve harbi aklım almıyor. Valla bazı insanlar "Gel beni öldür" diyor ya.

Kızılay Başkanı'nın 'kızlar okumasın' paylaşımı normal mi, istifa etmesi gerekmiyor mu?