Güncellemeler
1 ay
Saç bakımım için lazım
Güncellemeler
1 ay
Ombre yaptırıp kesim yaptırıcam çalışıyorum bir işte ama yeni başladım en kolay neresi kredi verirse ödeyeceğim geri
Cevap
8Cevap
Hadide akayakıt kedisi veriyor tırcı tanıdığın varsa ona kredi ile benzin al daha uygun bir fiyattan nakit iste üç beş binliraz zarar ama kredi hazır
garanti
Kesin mi?
Neden
Saç bakımım için
5k para değil bunun için kredi çekmene gerek var mı ki
Ben veriyorum
Gel yapıyım saçlarını
İş bankası olabilir
Sigortalı çalışıyorsan maaşının yattığı Banks verir en kolay
Hepsı verır, Ankara da isen yardım da edebılırım
Siciline bağlı
Ne sicili kredileri zamanında ödemedim yani şöyle ödedim icra takibi olmadı ama max 1 ay kadar gecikti kredi notum orta
Ne icin lazım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 5000 TL gibi bir kredi ya da esnek hesap ihtiyacın olduğunda, bankaların güncel kampanyalarına ve senin kredi notuna göre değişen pek çok seçenek karşına çıkabilir. Bu konuda birkaç farklı bankayı araştırmak, senin için en uygun olanı bulmana yardımcı olacaktır.
Özellikle yeni müşterilere özel faizsiz veya düşük faizli kampanyalar sunan bankalar olabiliyor. Örneğin, bazı bankalar mobil uygulamadan müşteri olanlara özel %0 faizli taksitli nakit avans veya kredi fırsatları sunabiliyor. Alternatif Bank, Aktif Bank (N Kolay) ve Garanti BBVA gibi bankaların güncel tekliflerini incelemeni öneririm. Esnek hesaplar da yine bankadan bankaya faiz oranları ve kullanım koşulları açısından farklılık gösteriyor. Yapı Kredi ve Odeabank gibi kurumlar da bu konuda çeşitli seçenekler sunuyor.
Bankaların internet sitelerinden veya mobil uygulamalarından kolayca başvuru yapabilir, senin için en avantajlı teklifi karşılaştırabilirsin. Unutma, kredi notun ve gelir durumun da başvurunun onaylanmasında önemli rol oynar. 🏦💸 Seçimini yaparken ödeme koşullarını ve faiz oranlarını detaylıca incelemeyi unutma. Umarım en kısa sürede ihtiyacın olan desteği bulursun! 🙏