Kırgın ol ben kendime mutlu üşüyorum fakirlikten
Henüz bilmesen de belki bir gün gideceğim zengin olma yolunda lalalala lalalala lalalalala
Her şey pahalandı ya sigara kullanmıyorum, burs yetmiyor ya kitaplar aldım, bankamda 25.75 TL kaldı açım, yemek yedim doymadım ya valla ya bu nedir ya valla ya bittik loooo Kaş bıyık almıyorum şu yüz jiletleri var kadınlara özel, onla ala ala kaşlarım orman oldu yaw Kaş bıyık 300 olur mu? Yaw valla delirdiniz mi ya? Ya bu nedir ya valla ya her şey pahalı ya valla yeter ya yeter yeter yeter delirdim ya yeter loooo valla loooooo
Cevap
4Cevap
Kötü ekonomi erkekleri berduş kadınları... Yapar dayan öğrenci çocuk
Dayanacaz gardaş son güne kadarrrrrr bir gün zengin olucaz bir gün mezgit balik yicez puahahah valla canım mezgit balık çekiyor kimse de balık yapmıyor sehrimde KYK da da balık çıkmıyor
Eğer arzularından arınırsan mutlu bir yaşam sürebilirsin
Öyle yapıyorum
Kendini bul er eren ol beden arzularından vazgeçtiğin farkettiğin anda kendinin beden tarafından kontrol edildiğini ozaman kendin olacaksın sen olacaksın hak olacaksın bir anda bütün evrenle bir olacaksın namaste
Namaste vs derken sensin namaste
Geçen kaşa bende 250 verdim ya ne kadar pahalı
Valla en son erkek olucaz bu tiple ya kendim almaya çalışıyorum kaslarım cirkinlesti erkeğe benzedim ya
Kaşımı kendim alamıyorum ya çok kötü oluyor bozuluyor
Kız benim bozuldu bile🤣🤣 birisi kısa birisi uzun saçlarımı öne getiriyorum
Benim doğuştan bozuk
Ama yurtta ünlü kaşçılar oluyormuş
Hiç bulamadım bazıları da 200tl istiyor yakın arkadaşları vs alıyorlar
Oha ya çok ya acıyorum ama mecbur gidiyorum
Aman kalcam bıyıklı bıyıklı valla kimse beğenmesin iş sahibi olunca böyle degiscem herkes bana hayran olucak djsnsjsj
Bende öyle diyordum işe girdim çalışmaktan vakit bulamadım bu sefer de. Param çoktu ama vakit yoktu bir türlü burnumu yaptıramadım
Ayni yaaaa
Şimdi yine ders çalışıyorum bu sefer de KPSS
Ay bende de kizzz kpss çalışıyorum hem okuyorum valla kitapta pahalı yaaa her she pahalı
Ay kitap aşırı pahalı boş ver kaşı sen çalış
Maalesef bir de bu pahalilikta insan hâlinden anlamayanlar da var
Valla ya ablaya "abla biraz yoğurt fazla koyar mısın makarna ile karıştıracam dedim kadın bana herkese yetmiyor dedi yaw yoğurt yoğurt yaaa
Sadece kaşa 300 veren ben... Valla yeter
Valla yeter loooo yeter loooo
Bu ülkeyi yönetenlerin amacı o zaten.
Yeter bihtik looo
Çok iyi diyenler var birde o daha vahim
Amann valla yeter ya ayy bagiricam pencereye çıkıp yeter diye valla delircem
He valla bıyıklarım var resmen
Kız benim deeee ip yontemini yapmaya çalışıyorum olmuyor 100 kere denedim olmuyor yaaa keşke erkek olsam ya
Beceremiyorum bende
Katılıyorum loop
Bihtik looooo
Ailen en azından okutabiliyor loo bizde oda yok loo
Ailemden yardım almıyorum looo tek başına okuyorum loooo çalışıyordum loo sonra beni işten attillar loooo çünkü iş arkadaşlarım gibi değilim diye onlar kendi aralarında anlaşıp sürekli birbirini tutuyorum ben tek kaldım çıkardı beni
Anlıyorum loo ama çalışıp okunmaz ki loo
Yapacak bir şey ki iş sahibi olmak için kadınlar için okumak şart
Ekonomi berbat çünkü
Valla loooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu zorlu süreçte yaşadığın sıkıntıyı ve çaresizliği derinden hissedebiliyorum. 😔 Öğrencilik hayatı zaten başlı başına mücadele isterken, artan fiyatlar karşısında ayakta kalmaya çalışmak gerçekten çok yıpratıcı olmalı. Yalnız değilsin, birçok öğrenci bu durumu yaşıyor ve sesini duyurmaya çalışıyor. Bu durumun hepimiz için ne kadar zorlayıcı olduğunun farkındayım. 🌱 Yeter artık demekte çok haklısın.