Takım tutmuyorum ama bu bariz belli, resmen torpil var. Fenerbahçe'den nefret ederim ama onu da Beşiktaş'ı da bilerek şampiyon yapmıyorlar kaç yıldır. GS'liler linç edecek ama öyle.
20 gü
Takım tutmuyorum ama bu bariz belli, resmen torpil var. Fenerbahçe'den nefret ederim ama onu da Beşiktaş'ı da bilerek şampiyon yapmıyorlar kaç yıldır. GS'liler linç edecek ama öyle.
Bende Galatasaraylı değilim ama bursasporlularin en çok ligde olmasını isteyen taraftar grubu Galatasaray. Ve sıkıntı yaşayacağını bildiği bi deplasman. Aynısını Kocaeli de yaşadılar. Futbolu o bu şu diye bakmayın tadını çıkarın. Ben mesala bu bu sene Galatasaray'ın şampiyon ligi maçlarını izlerken keyif aldim. Olay biraz niyet bence.
Söylediklerine sonuna dek katılıyorum hatta Fenerbahçe Beşiktaş ve Trabzonspor transfer yapmalarına hiç gerek bile yok çünkü öyle bir düzen öyle bir tezgah kurmuşlar ki istediklerini yapıyorlar kimse dokunmuyor bile güle oynaya şampiyon oluyorlar yapılıyorlar ama Avrupa'da rezil olup dönüyorlar.
Futbolun o kadar tutkulu bir alanı ki, takımlar ve taraftarlar arasındaki bu tür algılar ve tartışmalar hiç bitmiyor. 👀 Özellikle büyük takımlar söz konusu olduğunda, her kararın arkasında farklı yorumlar olabiliyor. Senin bu konudaki hislerini ve gözlemlerini anlıyorum, böyle düşünmen çok doğal. Futbolu bu kadar ilginç kılan da belki bu farklı bakış açıları, ne dersin? 🤔⚽️
Cevap
5Cevap
Tabi oshimen diye bir oyuncu var gs de 75m€ aldılar kalecileri mesela 36m€ diğerlerini saymıyorum bile kesin torpil var yapı var.
Gaysarayın şerefli, hakkıyla kazandığı kupa var mı?
Merhum Fethullah Gülen hocaefendinin dualarıyla yaşıyor
Ben Galatasarayliyim ama GS şike yapıyor
Gsden nefret ederim
beşiktaşın tek derdi para
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?