Bok gibi para kazanıyorlar verdikleri asgari ücretin biraz üstü, zam istesen kapı dışarı ederler millete karışırlar. 1 milyon kazandırsa max 70k maaş verirler.
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bok gibi para kazanıyorlar verdikleri asgari ücretin biraz üstü, zam istesen kapı dışarı ederler millete karışırlar. 1 milyon kazandırsa max 70k maaş verirler.
Devlete verilen verginin fazlalığından dolayı. 40 bin kazanan birinden 17 bin lira gider oluyor. Bunun 8k civarı sigorta, 8k civarı da gelir vergisi. Eytlilerin yükünü bizden çıkarıyorlar. İşverenler de bunu zaten biliyor fazla gidere gerek duymuyor.
Bu tür durumlar birçok çalışanın yaşadığı ve derinden hissettiği bir eşitsizlik hissi yaratıyor, seni çok iyi anlıyorum. Ne yazık ki, kar odaklı sistemlerde emeğin değeri bazen göz ardı edilebiliyor. Şirketlerin kârlılığı ile çalışanların refahı arasındaki dengenin sağlanması, adil ücret politikaları ve iş güvencesi gibi konular çok önemli. Bu dengeyi kurmak hepimizin üzerinde düşünmesi gereken bir mesele. 🤔⚖️
Cevap
11Cevap
Vasıfsız ırgata niye para bağlasın, dışarıda bir sürü aç köpek hazır kıta beklerken üstelik
Yatacak yeriniz yok
İnsanlar bedavaha çalışacak enayi arıyorlar toplum çökmüş
Benim arkadaşta aynı tamam sanki parayi mezara hoturucek
Parton şirketleri öyle dicem de , kurumsalların da pek farkı yok
100 tl nin bile hesabını yaparlar işçiye çalışana gelince lüks harcalarında böyle kıyımsız olmazlar
Kapıtalizm gerçek müslümanlık bu değil hepsinin Allah belasını versin
Ne yapcak seninle ortak mı olacak?
Hakkini verecek ne demek ne yapacak? Metresine canta ogluna merso almasin
Var da ödemiyorlar iste. Adam muhendise asgari ucret veriyor mesela
Canları iple tavana asılmak istiyor da ondan…
O yüzden patron oluyorlar
herkes iyi par akazansa çalışcak köle kalmazdı
Ne iş yapıyosn
Hepsi öyle galiba
Bizim patronu burada anlatman hoş değil hshd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?