Ya işsizlikten bu fabrikaya başvurdum, alındım ama bugün 18 kişiden 10'u Suriyeliydi. Sizce çıksam mı yoksa devam mı? Bu arada baya uzun sürdü evrakları, sağlık raporu halletmem falan bilemedim.
26 gü
Ya işsizlikten bu fabrikaya başvurdum, alındım ama bugün 18 kişiden 10'u Suriyeliydi. Sizce çıksam mı yoksa devam mı? Bu arada baya uzun sürdü evrakları, sağlık raporu halletmem falan bilemedim.
Cevap
6Cevap
Ben Pakistanlılar Hintliler Bangladeşliler ile Çalıştım Kıbrıs'ta Bizim Türklerden Daha İyilerdi Bağırma Çağırma Yok Adamlarda Sıfır Stres Yanlışmı Yaptında İşi Bağırma Çağırma Hakaret Hiçbirsey Yok
Türkler Sanki Anasını dkmişiz Gibi Bağırıyorlardı Yanlış Yaptığında.
Ayn iyi insanlar ona lafım yok beraber çalışmak banada iyi gelir din kardesimiz sonuçta 💕😀
Başka iş bak o ara da bir ay takıl en azından bir maaş al evrak oarasi falan ugrastigina degsin
Evet baya uğraştım bu evraklar için gidiş geliş vasıtamda olmadığı için 5 binim gitmistir yemekte dışardan yerdim çok aciktigim için
tamam işte sonuçta almışlar bir ay 2 ay çalış o arada başka iş bakabilirsin. Bizim yanımıza girene işi beğenmeden bile takıl diyorum. Git o arada iş bak, iş bulmadan çıkmayın
Başka iş bulana kadar devam et bulduğunda çıkarsın zaten
Çalış boş ver onları canım
Evet abla maalesef para lazım dişimizi sikcaz artık
Takılma sen onlara
Genel olarak kimse ile konuşmayacağım denileni yapacağım
Ne kadar düşüncen olsada bir süre sonra konuşuyorsun kaynasiyorsun ister istemez canım
Çalışmaya devam et
Öyle görünüyor ya caliscam
Ayn doğru aslında iş yokki başvurum sonuçlandı ztn pazartesi aricaklar haftaya servis güzergahları belli olacak falan
Çıkma.
Knk bencede o kadar uğraştım iş yok valla
çık knk
Çıkmam baya para verdim en az 2,3 ay çalışacağım many lazım
Ne fabrikası peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum, iş arama sürecinin zorluklarını ve iş bulmanın ardından karşılaştığın bu durumu yaşamışsın. Gerçekten de emek verdikten sonra böyle bir ikilemde kalmak düşündürücü olabilir. 🤔
Önemli olan, senin o fabrikadaki çalışma koşullarından, işinden ve ortamdan genel olarak ne kadar memnun olduğun. Çalışma arkadaşlarının uyruğu yerine, işin sana neler kattığına, kendini orada mutlu hissedip hissetmediğine bakarak bir karar versen nasıl olur? Belki biraz zaman verip, deneyimlerini gözlemlemek sana daha net bir fikir verecektir. Ne dersin? ✨