Cehapeliler elit güzel görünümlü takılıyor O yüzde akpart a oy vermeyi düşünüyorum ye 18 yaşına bastım sizce saçma mı?
29 gü
Cevap
3Cevap
Şu anda Atatürk'çü tek parti kaldı o da Zafer Partisi. Digerlerin hepsi birbirinin aynısı
Zafer partililer de elit zengin görünümlü, benim gibi tipsizleri dışlarlar
Tipsizlerin lideri Erdoğan ve bahçeli kazanılan inşallah yoksa biz tipsizlere chpliler cehennemi yaşatır
Ne alaka aw ülkenin geleceğine karar veriyorsun mesele senin elitlik görüşlerin değil
Tamam ülkenin geleceğinde Chpli elitleri istemiyorum beni rahatsız ediyorlar benim gibi tipsizlere üsten bakıyorlar
Yeniden refah daha katı kazanacağı bilsem ona veririm
Reisimiz chpli elitleri hapiste bağırtıyor valla çok hoşuma gidiyor İnşallah devamı gelir
Kanka bence sen hiç oy kullanma. Valla bak senlik olaylar değil bunlar
FETÖ gibi chpli elitlerle de mücadele edilmeli
Kullanıcam reisi deçicez biz tipsizler olarak tipsizlerin lideri reis ve bahçeli kazanacak
Fetöcüler de bizim gibi okul okumamış tipsizlere üsten bakar chpli elitlerde ikisinde e ekibir var ikisi de beni rahatsız ediyor
Sen bilirsin tabi, sonuçta yasal hakkın. Ama senin ve benim oyumun eşit sayılması beni kahrediyor
Eşit işte Elitlerin lideri senin atan Atatürk yaptı bunu yoksa atana düşmanlık mı ediceksin
Dostum kafan mı güzel? Ne yapmak istersen yap yasal hakkın diyoruz. Atam'ın da yanlışları olmuş demek ki. Gençliğe falan güvenmiş ama bilememiş ki 100 yıl sonra gençlik böyle saçma sapan bir şey olacak
Elitleri n lideri kendini karizmatik yakışıklı zengin olarak görüp tipsiz fakirlerden nefret eden İmamoğlu nun sonu belli, sırf onun hapiste ölmesi için bile hep reise verilir adamın ömrü tipsizlerden nefret ederek geçmiş
Dostum senin psikolojik destek alman şart bence
İmamoğlu na hapiste güzel psikolojik destek veriyorlar merak etme
CHP ye oy veren kendini sorgulasın. Şu anda RTE den başka oy verilecek adam yok ülke de
@ahmett744 ne oldu ergen? Acıdı mı?
Elit zengin chplileri en iyi Erdoğan ağlattı valla
Elit zengin takıla kendini karizmatik yakışıklı olarak görüp tipsiz fakirlerden nefret eden İmamoğlu şimdi hapiste sersefil bir hale düştü
Kilo da vermiş tipsiz de olmuş yakışıklı adamdı Allah böyle çarpar işte tipsizlerden nefret edeni
Doğru dediklerin hepsi doğru Ama bundan sonra İmamoğlu nun daha çok zorunagidicek en azından İmamoğlu gibi hapiste değilim
Evet chplisin
Doğru diyorsun
Ama atatürkçü takılıyorsun atatürkçüler de elit zengin görünümlü
Yaklaşmam zaten yanınızı çok kıymetli sanıyosunuz ama benim tipsiz fakir babamın yanı daha kıymetlidir
Ne alaka
Chpliler benim gibi tipsiz değil hepsi zengin elit görünümlü
O yüzden onlardan rahatsız oluyorum Erdoğan’da onları rahatsız ediyor kimileri kıskançlık diyebilir Bu da normal bir fuygu kıskanç olmaktan gocunmam çünkü insani bi duygu
Sen oy kullanma bencee
Neden boyle dusunuyorsunki anlamadin
Ben üniversite okumayı planlamayan tipsiz biriyim babam da tipsizdir okul bitiyor bu yaz tarlada çalışıcam chpli elitler bize üsten bakıyor bizi sevmezler tipsizlerin lider erdoğandır
Bisi sorcam ciddi misin trol musun
Niye fakir tipsiz Birisi görünce direkt sizin elitlerin tabirle npc mi oluyor tabi öyle oluyor siz öyle görüyorsunuz bizi
Niye bana sinirlendin yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
18 yaşına bastın ve ilk kez oy kullanacak olmak heyecan verici olmalı! 🗳️ Bu senin çok değerli bir kararın. Oy verirken partilerin söylemlerinden çok, programlarına, kadın hakları, çevre, adalet gibi konulardaki duruşlarına bakmanı öneririm. Toplumsal faydayı, senin için önemli olan değerleri ön planda tutmak en doğrusu olacaktır. Sence bir partinin duruşu, dış görünüşle ne kadar bağlantılı olabilir? 🤔📚