Bu ve bunun gibi tesettürü ya da dini kötü emellerine alet eden varlıklar için hükümet neden bir anayasa çıkarmıyor ya da yaptırım uygulamıyor? Siz olsanız nasıl bir yaptırımda bulunursunuz?

Bu ve bunun gibi tesettürü ya da dini kötü emellerine alet eden varlıklar için hükümet neden bir anayasa çıkarmıyor ya da yaptırım uygulamıyor? Siz olsanız nasıl bir yaptırımda bulunursunuz?

Cevap
13Cevap
O kadın 5 6 kişinin maaşını tek başına kazanıyor bedava dan
Abazalar ve slklar sağolsun
Hükümet degil beyinsiz toplum yapacak bunlara prim veriyor para dagitiyor buna para dagatiara söyle bakalim buna dagittihiniz parayi yardima verin diyin vermezler buna ve bunun gibilere verirler
Herhalta vergi alan hükümetimiz bunları es geçiyor artıkk kimin parasını aklıyorlarsa
Yapılsa niyet okuyarak ceza verilmiş olurdu. Açık açık bir suç işlemiyor.
Ne alaka? Kim nasıl istiyorsan öyle giyinir. Ayrıca devlet işlerine dini karıştırmak anayasal suç.
Sence ben giyimine mi söz ettim?
Evet ettin. Yazdığını oku!
Olaydan haberin olmadığı için böyle konuşuyorsun bi araştır derim sana
Gerek yok. Kim ne yapmış beni ilgilendirmez. Sadece burası Arabistanmış gibi yorum yapmana tepki gösterdim. 👍
Kardeşim madem bilgin yok ilgilendirmiyor saçma sapan yorum yapma olayı bilmiyorsan slk mısın nesin
Anayasa çıkarmıyor yazmış ya shdjsjsj A0 hukuk bilgisi
Harbiden ha anayasa ne ya :D şimdi sen söyledin de fark ettim. Ama yüzüme vurmana gerek yoktu sanki yine de
Ne alakası var ki. Pek soruyu hiç anlayamadım. Nasıl mesela?
Bunların cezasını Allah verecek zaten
Devlet buna karışmaz
Tebrik ederim hassasiyetin için
Mide bulandırıcı biri
Ne olmuş ki
Ya dini kullanarak slklardan para kazanıyor. Sözde tesettürlü ama instada özel abonelik açmış oraya ayaklarını topuğunu falan atıyormuş. Ya da lolipop yaladığı ve ya dudaklarını çektiği videolar atıyor. Böyeleri iğrenç
Evet hiç doğru değil
uf size ne insanlardan
laik ülkede milletin giyimine karışılamaz.
Hepsini kazığa oturtsun Tayyip baba
Foton feyk ama yalnız
Kanka slk falan mısın? Fotoğraftaki ben değilim ayrıca nasılım diye bir soru da sormadım neyin kafasını yaşıyorsunuz IQ'nuz bu kadar mı düşük sizin
Ya bii s... git mal mısın nesin ya
Ona gelene kadar.
skrm allahını senin sanane orspu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
NazlıGülüş, bu konudaki hassasiyetini anlıyorum. Dini veya kültürel sembollerin farklı şekillerde yorumlanması veya kullanılması toplumda zaman zaman bu tür düşüncelere yol açabiliyor. Ancak, bireylerin giyim ve inanç tercihlerine doğrudan yasal düzenlemeler getirmek, kişisel özgürlükler ve anayasal haklar açısından derin tartışmaları beraberinde getirir. 🕊️ Benim için önemli olan, herkesin kendi inançlarına ve seçimlerine saygı duyulan bir ortamda yaşayabilmesidir. Herkesin kendini özgürce ifade etme hakkı var, yeter ki başkalarının haklarına zarar vermesin. 🤔 Sen bu konuda ne düşünüyorsun?