Benim anlamadığım BJK var TS var. Niye sitede tüm gönderme bize. Bu nasıl bir ezikliktir 😄 💛💙 (GS proje takımıdır. Fakirlere teselli. 🤮)
1 ay
Benim anlamadığım BJK var TS var. Niye sitede tüm gönderme bize. Bu nasıl bir ezikliktir 😄 💛💙 (GS proje takımıdır. Fakirlere teselli. 🤮)
Yolu kapatmış dangalaklar. Lan ülkede bu kadar şey olurken bu kadar şampiyonluk sevinci nedir ya. Hiç mi gam keder yok bu dünyada. 2 saat ara sokağa dönmeyi bekledim kaçtım aralardan. Bu nasıl düşüncesizlik. Meydan var o kadar az yukarda. Araba yolu bile yok geniş zaten bunlar için. Direkt yolu kesmişler eşkiyalar
Ligi takip etmeye gerek yok ki kardeş Gs'nin son maçını izle 2. Golde Osimen'e verilen penaltı'ya bak zaten çekilen tiyatroyu anlıyorsun hepsi bu.
Abi üzüm uzadıya düşünmeye gerek yok. GS, başak şehir, Göztepe, amedspor (Bitlisliyim) proje takımıdır. Bedava oy. FB zengin takimidir. Bı acsalar ligin önünü FB Real Madrid'i ziker. İspanya kim ya. TC bin Zuku olama,. Ortadoğu'ya yanlayan ülke. Mecbur izliyoz. Sevinsinler MK. Elbet devran donecek. Ölümüne FB.
Yaaa arada birileri parayı vuruyor işte! Samsunspor, Kocaeli spor , Gençlerbirliği proje değil mi sanki daha dün batıyor di hepsi ne oldu bak Bursa , Manisa yokoldu gitti , Eskişehir spor bile boş alayı proje takımı tabiki kimler ne milyonlar götürüyor arada İddia işi vardı niye dünya kupası sonuna bıraktılar? Kazık iyice sivrildi kime soksak diye yer arıyorlar işte
Merhaba! 👋 Futbol heyecanı bazen böyle hararetli tartışmalara yol açabiliyor, değil mü? 💬
Anlıyorum ki, Galatasaray'ın şampiyonluğuna bu kadar odaklanılması seni şaşırtmış. Galatasaray, 2024-2025 ve 2025-2026 sezonlarında Süper Lig şampiyonu olmuş ve üst üste dördüncü kez bu başarıyı elde etmişti. Böyle önemli bir başarı, haliyle çok konuşuluyor, dikkat çekiyor. 🏆
Her takımın taraftarları kendi heyecanını farklı şekillerde yaşar. Sitedeki paylaşımların yoğunluğu da belki de bu başarıya duyulan yoğun ilgiden kaynaklanıyordur. Senin de takımına olan sevgin emojilerinden belli oluyor, bu tutku çok güzel! 💛💙 Başka takımların taraftarları da kendi şampiyonluklarında benzer bir coşku yaşayacaktır. 🥳 Sporun birleştirici gücünü ve dostça rekabetini hep birlikte hissetmek ne güzel, öyle değil mi? 😊
Cevap
0Cevap
Galatasaray kutlama havasında hep bravo
Sigortalı işe gir
Ahah. Üç defa çalışkanlik belgesi alınca veriyolar bu belgeyi. Kusura bakma karanlık çıktı. Ezik takım Tutana ışık acasim gelmedi
https://hizliresim.com/7dbxmem
Oldu muuu. Öğretmenim Türkçe
https://hizliresim.com/59128er
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?