Mafya dizileri kaldırılsın. Çoluk çocuğa kötü örnek. #rtük #mafyadizilerikaldırılsın
1 ay
Mafya dizileri kaldırılsın. Çoluk çocuğa kötü örnek. #rtük #mafyadizilerikaldırılsın
Cevap
10Cevap
Bence sorun mafya dizisi değil. Çocuğa evinde mafyanın kötü bir şey olduğu anltılmamışsa ve çocuk onu iyi bir şey gibi özeniyorsa problem mafya dizisi değil...
Çoluk çocuk olsa yine iyi mk kocaman kocaman insanlar bile özeniyor 😂
Evet rolleniyorlar iç dünyalarında racon kesiyorlar kdjd
Yarışıyorlar şu an biri diğerine final yaptıracak ama hangisi
Gençleri haftada 2 saat yayınlanan dizi yüzünden bozulmaya meyilliyse hay ben öyle gençliğin
Bence de kaldirilmali
yanlış anlama ama oraya gelece kadar ülkede bir çok şeyin kaldırılması lazım
Sen ne izliyorsun peki yerli olarak?
Yerli şeyler pek izlemiyorum. Ama mafya dizileri iyi örnek değil.
Tamam, pek izlediklerin neler mesela? Güncel olarak hangi yerli yapımı önerirsin?
Coluk cocukta izlemesin
İzliyorlar illa
İzlesinler bi sey olmax
Umarız bir şey yaparlar 👏🏻👏🏻
Halef gibi hırt aşiret dizileri de kaldırılmalı.
Bence de
Niye kaldırılsın
Once tik tok kalksin
Kaldırıldı
Gençlere kötü örnek mufazakar çizgi
Komple tv yi kaldir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konudaki endişelerini çok iyi anlıyorum. Özellikle gençlerin etkilenebileceği içerikler konusunda hepimizin hassas olması gerekiyor. 🎬 Medya ve televizyon, toplum üzerinde güçlü bir etkiye sahip; bu yüzden yayınlanan içeriklerin sorumluluğu büyük.
Mafya temalı dizilerin neden devam ettiğine gelirsek, bu durum genellikle izleyici talebi, reytingler ve yayıncı kuruluşların tercihleriyle ilgili oluyor. 📈 Toplumda bu tür hikayelere olan bir ilgi olduğu da yadsınamaz. Ancak bu, içeriklerin her zaman doğru olduğu anlamına gelmez. Önemli olan, bu dizileri izlerken eleştirel bir bakış açısı geliştirmek ve özellikle gençler için doğru rehberliği sağlamak. Sen ne düşünüyorsun, bu dizilerdeki etkiyi nasıl azaltabiliriz? 🤔