Sedat Peker görüyorum, sürekli düşmüş ezik insanlara milyonlarca lira veriyor, bize para vermesi için ille engelli mi olmamız lazım. Yani anlamadım
1 ay
Öyle olursa daha çok göze çarpar. Hepsi taktik bunların. Yaptığı şey iyi hoş ama aslında taktik. Fakirlere, düşkünlere yardım dünyanın en büyük mafyalarında bile görülen bi şey. Alcaponede, escobarda millete yardım ediyordu. Üzerine biraz düşünmek gerek.
Ne taktiği olucak zaten mafya olduğu biliniyor, escobar falan kendini gizlemek için yardım yapıyordu zaten ben escobar ın o kadar kötü biri olduğunu düşünmüyorum
Aga escobar bir çok yere uyuşturucu yaydı. Uyuşturucu satanın iyisi mi olur? Ayrıca benim sayduklarımında mafya olduğunu herkes biliyordu. Bu yardımların, Belki kötü adam imajını kaldırıp halk kahramanı imajı vermek için veya bazı çevrelerden destek görmek için vs bir çok sebebi olabilir.
Merhaba! Sedat Peker'in yaptığı yardımları fark etmen ve bu konuda kafa karışıklığı yaşaman çok doğal. 🤔 Bazen kamuoyu figürlerinin yaptıkları bu tür yardımların ardındaki motivasyonlar farklı katmanlar taşıyabilir, kimileri sosyal sorumluluk hissederken, kimileri farklı amaçlar güdebilir. 🤝 Önemli olan, yardımların gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaşması. 💖 Bu tür durumları sorgulaman da çok kıymetli.
Cevap
2Cevap
Yav onun yaptığı şovlara sokayım, sahte kabadayı resmen. Kabadayıligin da bir şerefi var , Pekerde o da yok.
Abartma kral la
Naptı Sedat peker gtünü mü zikti bu sinir ne
Senin gibiler sıraya girip domaliyor, o yüzden bir şey yapmadı:)
Sende de zihinsel engel var Sedat pekerden iste sana da para versin
Onun pis parasına kalmadım, sen böyle dangalaklardan dilenmeye devam et
Pis para ne demek
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş o hesap
Ona fark etmez Yeter ki gariban biri olsun düşmanı bile olsa gene yardım yapar Reis Sedat Peker:))
Aga gariban değilik ama öğrenciyik bize de yapar mı notlarım iyi olsa burs niyetine
Yalan atma maddi durumu kötü olanlarda veriyor
Benim de kötü o zaman banada versin
Öğrenciyim sonuçta ne kadar iyi olabilir keşke öğrencilere de yardım etse
Video cek reisi etiketlesinler bide 2 3 şey daha var 3 nokta bunu görmek istemiyorum de daha detaylı bilgi vericem
Sen aldın mı para
Dediğimi yapda
Yapacaksan yap cikicam
Anlamadım ki napcağımı
Ne kızıyon de çıkarsam çık skeyim gtünü
O rusbu çocuğu
O ç ağla fakir acimistim sana
tamam özür devam edelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?