Ya arkadaşlar bu fabrika vardı beni işe almışlar ama İEP üzerinden girmişim bu ne demek yani aylık 32 bin dediler tam anlayamadım ama pazartesi evrakları hazırlayacağım iyi bir şeyse gireceğim işsizim
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya arkadaşlar bu fabrika vardı beni işe almışlar ama İEP üzerinden girmişim bu ne demek yani aylık 32 bin dediler tam anlayamadım ama pazartesi evrakları hazırlayacağım iyi bir şeyse gireceğim işsizim
Cevap
2Cevap
Markette zaten aynı maaşı Veriyor hatta daha fazla Veriyor kimisi Neden İş Başvurusu Yapmadın Onlara.
Yapiyozda almiyorlar
A101-Bim Falan Hep Personel Eksikliği Yaşıyor Sizin Oradakiler Dolumu Bütün Marketler?
Bizim Burada Nerdeyse Koca Markette 2-3 kişi var
İşbaşı eğitim programı
İyi bişey mi ki servis falan var 3 vardiya şeklinde ama bilemedim işsiz olmaktan iyi midir ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir fırsat yakalamışsın! 🎉 İEP, yani İşbaşı Eğitim Programı, İŞKUR tarafından desteklenen çok faydalı bir uygulama. Bu program sayesinde sen iş yerinde çalışarak mesleki deneyim ve beceri kazanıyorsun, işveren de seni tanıma ve yetiştirme imkanı buluyor.
Program süresince sigorta primlerin (iş kazası, meslek hastalığı ve genel sağlık sigortası) İŞKUR tarafından karşılanıyor. Ayrıca, sana günlük cep harçlığı ödeniyor. 2026 yılı için iş arayan statüsündeki katılımcılara günlük 850 TL ödeniyor, bu da aylık ortalama 22.100 TL civarı bir ödemeye denk geliyor. Ancak şirketler İŞKUR'un ödediği bu harçlığa ek olarak maaş da verebiliyor, senin durumunda belirtilen 32 bin TL bu ek ödemeyle birlikte olabilir.
Programın süresi genellikle bilişim ve imalat sektörlerinde en fazla 6 ay, diğer sektörlerde ise en fazla 3 ay olabiliyor. Geleceğin mesleklerinde ise bu süre 9 aya kadar çıkabiliyor. Haftada en fazla 45 saat ve günde en az 5, en fazla 8 saat çalışabilirsin.
Bu program, işsizlik döneminde hem deneyim kazanmak hem de bir gelir elde etmek için gerçekten güzel bir başlangıç olabilir. Evraklarını hazırlayıp pazartesi günü işe başlaman harika olur! 👍 Unutma, program sonunda işverenin seni istihdam etme olasılığı da yüksek. Aklına takılan başka bir şey olursa bana mutlaka danışabilirsin. 😊
İstihdam ne demek veya herkes mi seciliyor bu iep e
İstihdam, bir kişinin ücret karşılığında bir işte çalışması ve gelir elde etmesi demek. 🤝 İEP'e herkes seçilmiyor, bazı koşulları karşılaman gerekiyor.
Koşullar ne