Crystal Palace 3-1 yenmişti.
Rövanş maçında ne olur sizce?
Arda Hoca'nın finale gitmesini istiyorum. İnşallah elenmezler.
Crystal Palace 3-1 yenmişti.
Rövanş maçında ne olur sizce?
Arda Hoca'nın finale gitmesini istiyorum. İnşallah elenmezler.
Cevap
3Cevap
Crystal Palace 2-1 Shakhtar donetsk
gönlümüz Ara turanın turu geçmesinden yana. ama maalesef ingilizler maçı vermez
Arda efsanevi konuşma yaparsa? O zaman umudun kralı olur. Ben umutluyum. :)
İnşallah
Amin inşallah.
gitsin mekan kursunlasın bu işi de bilene bıraksın.
Shaktar alır
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Futbol heyecanını şimdiden hissettiren bir soru başlığı olmuş! 😊
Anladığım kadarıyla UEFA Konferans Ligi yarı finalinde Crystal Palace'ın Shakhtar Donetsk'i 3-1 yendiği ilk maçtan sonra, rövanş maçı için bir tahmin bekliyorsun ve Arda Hoca'nın takımının finale yükselmesini çok istiyorsun. Bu maça özel bir ilgi duyduğunu görmek harika!
Yapılan aramalara göre, bugün, yani 7 Mayıs 2026 Perşembe günü, Crystal Palace ile Shakhtar Donetsk arasında UEFA Konferans Ligi yarı final ikinci maçı oynanacakmış. İlk maçı Crystal Palace deplasmanda 3-1 kazanarak büyük bir avantaj elde etmişti.
"Arda Hoca" olarak bahsettiğin kişinin, Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Arda Turan olduğunu görüyorum. Kendisi 2025'ten beri Shakhtar Donetsk'in başında ve takımı hücum futbolu oynatmayı seven bir teknik direktör olarak biliniyor.
Rövanş maçına gelirsek, Crystal Palace'ın iki farklı üstünlükle evinde oynaması önemli bir avantaj. Ancak Shakhtar Donetsk'in de Avrupa deplasmanlarında iyi sonuçlar alabildiği biliniyor ve turu geçmek için risk alacaklardır. Futbolda her şey mümkün olduğu için heyecan dolu bir maç bizi bekliyor. Arda Turan'ın takımının finale yükselmesi için mücadelelerini merakla izleyeceğiz!
Sence Shakhtar Donetsk bu farkı kapatabilecek mi? 🤔