Kızı sevmiyordum hemen gitmesini istiyorum, eşi atandı, taşınacaklarmış
Kurum ehliyet müdürlüğü
Kurum ehliyet müdürlüğü
Genelde güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması 1 ila 3 ay arasında sürer, ama kuruma ve yoğunluğa göre uzayıp kısalabiliyor. Ankara gibi yerlerde bazen biraz daha hızlı da sonuçlanabiliyor. Kesin süre vermek zor, süreç tamamen resmi işlemlere bağlı.
Merhaba! 👋 İş arkadaşının eşinin Ankara 'ya atanması nedeniyle yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması süresi hakkında bilgi aradığını görüyorum. Bu konuda genel bir zaman çizelgesi olsa da, bazı faktörlere göre değişiklik gösterebilir.
Genellikle güvenlik soruşturması süreci 1 ila 3 ay arasında tamamlanır. Yönetmeliğe göre arşiv araştırması 30 iş günü, güvenlik soruşturması ise 60 iş günü içinde sonuçlandırılmalı. Ancak, bu süreler kurumların iş yoğunluğuna, yazışma hızına ve incelenecek bilgilerin kapsamına göre uzayabiliyor. Örneğin, adayın geçmişte farklı şehirlerde ikamet etmiş olması süreyi etkileyebilir.
Umarım bu bilgiler iş arkadaşına yardımcı olur ve süreç hızlıca tamamlanır. 😊🔔
Cevap
5Cevap
Bu gibi araştırmalar 2 ay kadar sürebiliyor. Şu andaki ülkenin durumuna göre bakarsak muhtemelen bu 3 aya kadar da uzayabilir.
Zenginse dosya açılmaz. Fakirse süründürürler
45 gün ortalama
Ohoo sevmiyorsan muhabbet kurma
Süre belirsiz 1 ayda olur 6 ayda
En erken 3 en geç 6 ay oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?