Bosch'un aile kurumumuzu yıkmak için yaptığı kedi köpek annesi propagandasından sonra şimdi de media markt lezbiyen ilişki propagandası yapmış. Yer Bursa reklamı görünce şok oldum. Bu ahlaksızlık neden dikkat çekmiyor. Acilen bunu üst makamlara ve haber sitelerine yazmam lazım ama nasıl ulaşırım bilmiyorum. Aile kurumumuzu yıkamayacaksınız.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O reklam güzeldi. Ayrıca Anneler günü resimdekiler anne kız. umarım soru trolldür.
Anne kız böyle sarmaş dolaş ahlaksız poz verirmi? Bizim adetlerimiz anneannelerimiz var ayıptır. Çoluk çocuk görüyor bunları. Aile içinde bir mesafe bir ciddiyet olur. Biz böyle gördük. Dedelerimiz önünde çocuk bile sevmeyiz biz. Yazık günah. Bunlar bildiğin lezbiyen ilişki. Ben ilk bakışta anne kız demedim lezbiyenler dedim. Aklıma ilk o geldi.
Neyin kafasını yaşıyorsun lan sen? annene hiç sarılıp öpmüyor musun sen
Kadın erkek annen bile olsa arada bir mesafe olacak. Yeri gelir annesine bile şehvet duyabilir insan.
Git tedavi ol.
Ked köpek prokopagdası derken o reklamda bir şey yoktu herkes istediği yere çekti
. Kadınlara anne olmak zorunda değilsiniz, annelik kutsal değil. Çocuklarınızı aldırın (öldürün) köpek kedi it sahiplenin diyorlar feministler.
Öyle bir mesaj vermiyor yalnız mesajda zaten markanın evcil hayvanların tüyleri için çıkardığı ürünler var onun üzerinden sadece annelik dogurmakla olmuyor mesajı veriliyor siz başka yerinizden anlıyorsunuz neyse tartışamam sizin gibi hayvan dusmanlsriyla
Kesinlikle boykot edilmeli insanlar iyice cıvıklaşmaya başladı gidin sapkın ve iğrenç dünyanızı kendiniz yaşayın başkalarına bulaştırmayın
Boykot zaten. 2 yüzlü markalar bunlar.
Olum manyakmisin oradaki anneler gunu icin.