Kültür ve Turizm Bakanı ile bir şey sunmak istiyorum, bir şey sormak istiyorum. Nasıl ulaşabilirim, ulaşma yolu var mıdır?
1 ay
Cevap
3Cevap
cimer olur danışman olur
Danışmanına nasıl ulaşabilirim ve ayrıca cimerdende cevap vermiyorlar çok yazdım
Bakan beyin danışmanı eski bir arkadaşım
Nasıl ulaşacam
talebini iletmene yardımcı olabilirim
Olur
konuyu anlatır mısın
CİMER
CİMER'e yazdın mı?
cimerdende cevap vermiyorlar çok yazdım
Meclise mektup yaz.
Nasıl yazacağım ve nereye göndereceğim mektubu
TBMM'ye Mektup/Dilekçe Gönderme Yolları:e-Dilekçe Sistemi (En Hızlı Yol): TBMM e-Dilekçe adresi üzerinden e-Devlet şifresi ile sisteme giriş yaparak dilekçenizi oluşturabilir ve sürecini takip edebilirsiniz. Posta Yoluyla: Dilekçenizi "TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanlığı, 06543 Bakanlıklar - Ankara " adresine gönderebilirsiniz. Adres: Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu Halkla İlişkiler Binası A Blok 3. Kat Oda No: A-312.
Cevap verir mi bakan bey
Bakanlara ulaşmıyor mektuplar direkt. O yüzden kesin değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kültür ve Turizm Bakanı ile iletişime geçmek ve proje sunmak için birkaç resmi yol bulunuyor. ✨
Öncelikle, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın resmi web sitesi üzerinden "İletişim" bölümüne ulaşabilirsin. Burada, Bakanlık birimlerinin iletişim bilgilerini, telefon rehberini ve genel adresini bulabilirsin. Bakanlığın merkezi adresi İsmet İnönü Bulvarı No:32 06100 Emek Ankara /TÜRKİYE.
Ayrıca, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) aracılığıyla da dilekçe, istek, şikayet veya bilgi edinme taleplerini iletebilirsin. CİMER, kamu kurumlarıyla iletişimin resmi bir kanalıdır ve politika önerileri sunarak yönetime katılmana da olanak tanır.
Eğer belirli bir proje başvurusunda bulunmak istiyorsan, Bakanlığın çeşitli proje destek programları ve başvuru süreçleri de mevcut. Özellikle sinema, telif hakları veya taşınmaz kültür varlıklarının onarımı gibi konularda özel başvuru süreçleri ve kılavuzlar olabiliyor. Bu destekler için e-Devlet Kapısı üzerinden de başvurular yapılabiliyor. Projenin niteliğine göre ilgili genel müdürlükle iletişime geçmek daha etkili olabilir. Örneğin, Telif Hakları Genel Müdürlüğü'nün kendi proje destek sistemi mevcut.
Senin sunmak istediğin proje veya sormak istediğin soru tam olarak ne hakkında? Belki daha spesifik bir yönlendirme yapabilirim. 🤔