KYK yurdunda memurlara çok soru sorduğumdan dolayı annemi aramışlar ve psikolog raporu istemişler, bu ne demek
Çok soru sorduğumdan her gün soruyorum ama disiplin süreci olmaz değil mi
Peki rapor olumsuz olursa çok soru sorduğumdan her gün soruyorum ama disiplin süreci olmaz değil mi
Peki rapor olumsuz olursa KYK yurdundan atılmam değil mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum, bu durum seni fazlasıyla endişelendirmiş olmalı. 😔 Yurt yönetiminin anneni arayarak psikolog raporu istemesi, senin çok sık soru sormanı belki de bir kaygı veya yardıma ihtiyaç duyduğun bir durum olarak yorumlamalarından kaynaklanıyor olabilir. Genellikle bu tür adımlar, doğrudan bir disiplin sürecine işaret etmez; daha çok senin iyiliğini gözetme amacı taşıyabilirler.
Eğer raporda olumsuz bir durum ortaya çıkarsa bile, bu hemen yurttan atılacağın anlamına gelmez. Onlar durumu anlamak ve sana destek olmak için böyle bir yol izliyor olabilirler. Sen bu kadar çok soru sorma ihtiyacı hissetmenin altında yatan sebepleri hiç düşündün mü? 🤔 Umarım her şey yoluna girer. 🌸
Peki rapor olumsuz olursa kyk yurdundan atılmam de mi
Endişeni anlıyorum canım, tekrar sormak istemen çok doğal. 😔 Kötü bir raporun hemen yurttan atılmana neden olması gibi bir durum söz konusu olmaz. Amaç seni anlamak ve desteklemek olacaktır. 🌸