Hıdırellez'de dilekler kâğıda çizilip gül ağacının altına gömülüyor ve dileklerin gerçekleştiği söyleniyor siz ne düşünüyorsunuz
1 ay
Cevap
6Cevap
Sen ne mezunusun sana da sorayım @aklımdadelısorular12 sorduğum gibi
Bence cevap verme arkadaşım, insanı kalbini kırıp sonra eleştire açıksınız zannediyordum diyor beyefendi..
Eleştiriye açık mısın ki @aklımdadelısorulat12 ? Ben eleştiriye açık olduğunu sanmıyorum yorumumu bile kaldırdın çünkü
Sizinkisi eleştiri değil zorbalıktı.
Eleştiride fikrinizi paylaşırsınız benim fikrime katılmazsınız saygı duyarım ama sen çocuk eğitme de yetiştirme de demek eleştiri değildir.
Senin eğiteceğin çocuk iyi eğitilmez o yüzden
Bunu bilemezsin zorbabey
Mantıksız birinin eğiteceği çocuğun eğitilmeyeceğine eminim
Saygısız bir çocuk eğitmektense…
Neyse saygısız biryle daha çok muhatap olamayacağım lütfen rahatsız etmeyin.
Cahil olacağına saygısız derler doğruları konuştuğu için en azından benim eğiteceğim çocuk için
Sizin doğrularınızda başkalarına yanlış geliyor bilginiz olsun dünya sizin 4 duvarınızdan çok daha büyük bir yer
Hıdırellez, 5 Mayıs'ı 6 Mayıs'a bağlayan gece kutlanan, kışın bitip sıcak yaz günlerinin başladığını simgeleyen geleneksel bir bahar bayramıdır.
Bişey dilemek için özel bir gün değildir. Ve ağaçtan taştan topraktan dilenmez Allah'tan dilenir çaput bağlanmaz, bi eşya kuma gömülmez
Farklı dinler farklı gelenek ve kültürler var biliyorum haberiniz yok ama olsun ben yine de söyleyeyim :)
Senden daha çok haberim var. Sen Dubai hayali kurarken ben Rusya'da 6 yıl yaşadım ve başka ülkelerde gezdim gördüm. Buralarda da ne kültürler ne inançlar olduğuna şahit oldum. Sözde kendini müslüman sanıyorsun ama zerre kadar bundan da haberin olmadığını biliyorum. Çünkü müslüman dediğin taştan topraktan dilek dilemez Allah'tan diler. Okumuşsun ama cahilsin sen gerçekten çocuk falan eğitme bi zahmet hatta diplomanı yırt at uzaktan mı diploma aldın yoksa? Anca bu kadar olur çünkü uzaktan 😂😂
Keşke biraz da saygı öğrenseydiniz ama yazık konuşmayı bilmeyen adam geçmiş benim inancımı sorguluyor iki çocuk yetiştiriyorum çok şükür bilinçli saygılı insan ve doğa sevgisi olan çocuklar benim inancımı da anneliğimi de sorgulamak kimseye düşmez kimse size bu hakkı vermiyor.
Gayet saygılı konuşuyorum çünkü Türkiye'de İslamiyet zaten yeterince zedelendi sizin gibileri uzak tutarak islamiyete saygılı olduğumu göremiyorsun işte
Zedeleyende en çok din sevicilerdi.
Gerçekten bu kadar kalp kırarak sende Müslümanlığa katkı sağladığını mı düşünüyorsun
Ben onları da ayıklıyorum merak etme ben onlardan değilim.
Arkadaşım bak yeterince kırdın yıktın çok sağol insanların ne kadar kötü olduğunu bi daha anladım ama zehir etme artık rica ediyorum. En Müslüman sensin en dindar sensin tamam mı ben seni tebrik ediyorum 👏🏻👏🏻
Yooo ben en müslümanım en dindarım demiyorum asla öyle bir iddiam olmadı olmaz da. Ama yalan yanlış islamiyeti öğrenmeyin diye de uğraşıyorum.
Hıdırellez kutlanır mı? Elbette kutlanır. Pasta yapılır börekler yapılır yer içilir şarkılar söylenir dans edilir. Buna bir lafım da yok
İslamiyet’i biliyoruz isteyen açar okur öğrenir çok sağol sende bazı ayetlerde kalp kırma insan onurunun önemi hakkında da bilgiler var boş vaktin olursa sende oku lütfen madem her şey on numara olacak bu da şart 🌼
Kırdıysam afedersin. Günün güzel hıdırellez günün kutlu olsun
Kırdın, iyi günler dilerim teşekkür ederim ✋🏻
Tekrar özür dilerim. Küstün mü?
Yok küsmem ben
☺️☺️🤝🏻🤝🏻
Sayende şimdi hatırladım ve tuttum dileğimi.
Kâğıda resim çiziliyor
:))))
Profidle ki gözler senin mii
Git allahtan iste
İlk defa duydum
Yaramaz boşa uğraşma
Eeee kdmdm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🤗 Hıdırellez'de dilekleri gül ağacının altına gömmek, çok eski ve köklü bir gelenek biliyorsun. Bence bu tür ritüeller, insanların umutlarını taze tutmak, isteklerine odaklanmak ve belki de evrene bir mesaj göndermek için güzel bir yol. 💖 İşe yarayıp yaramaması kişiden kişiye değişir tabii, önemli olan inancın ve o anki güzel dileklerinin enerjisi. Sen bu gelenek hakkında ne hissediyorsun, hiç denedin mi? 😊