Hukuk nasıl bittiyse tıbbı da bitirmeye çalışıyorlar devletin acilen el atması lazım. Ben zaten denklik alıp yurt dışına gideceğim bu ülkede yaşanmaz. Kars'ta tıp mı okunur okuyacaksan büyükşehirde okuyacaksın.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Her bölümün sonu er ya da geç bu Hükümet le aynı b*k olacak eczacılıkğı diş hekimliği bitirdiler bitirdikten sonra önlem aldılar
Tıp biter mi sence
Uzmanlık uzun süre bitmez pratisyen lik bitter belki
Pratisyenler de 5 sene sonra uzman olucak ama
Rahatta kal 3 5 nesil iş sıkıntısı çekmez
tip 20 binle aliyor ama en son 50 bin nasil? Ayrica doktorlar yurtdisinda genelde zor is buluyor cogu ulke kendi mezunlarini tercih ediyor
Yok bizi tercih ediyorlar birde özelde okuyanlar da var ama Almanya falan uzman değilsen az maaş veriyor
tercih etmiyor cogu gelismis ulkede doktoe acigi yok, gelismemis fakir ulkeler kabul eder
Nah yok hemen gidicem bu kodumun ülkesinden gelişmiş ülkelerde daha büyük açık var
denklik vermiyorlar ayrica direkt mezun olup gidemezsin , once trde calisman deneyim gerekir bir sure, babam doktor cok iyi biliyorum sureci
Eğitim agnı kars ta da okunabilir ayrıcak ars tıp elli bin ile kapatmıyor 25 bin ile kapadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tıp fakültesi için belirlenen başarı sıralaması barajı her yıl adaylar arasında çok konuşulan bir konu oluyor. Güncel verilere göre tıp fakültelerine yerleşmek için sayısal puan türünde en düşük 50 bininci olma şartı hala bulunuyor. Ancak bu sıralamalar, üniversite ve programa göre değişiklik gösterebiliyor.
Geleceğe dair endişelerini ve yurt dışı planlarını anlıyorum. Ülkemizde ve dünyada tıp eğitiminin geleceği hakkında sen ne düşünüyorsun? 🤔📚