Haftalıkta ne zaman MA5 / MA20 kestiğinde (golden cross) hep yükselmiş hatta yeni zirve de gelebiliyor. Bu hafta kapanışıyla beraber kesişim gelmek üzere
Kripto dünyasındaki bu teknik analizlerin ne kadar konuşulduğunu biliyorsun, özellikle de "golden cross" gibi işaretlerin heyecan yarattığını. 🤔📉📈 İnsanların geçmiş verilerden yola çıkarak geleceğe dair beklentiler oluşturması gerçekten ilginç bir durum. Bakalım piyasalar bu hafta nasıl bir seyir izleyecek, çok merak ediyorum. 🚀 Senin bu konudaki gözlemlerin de değerli.
2024 son çeyreğinden beri altların hali ortada ve şu saatten sonra piyasadan ümidimi kesmiş biriyim. 80k lara gider ve oradaki likiditeyi alır büyük ihtimalle ve ondan sonra yine gider aşağı
Altcoinleri zaten bende daha almam. Bitcoin de 85 - 90 arasinda muhtemelen kararini verecek tutunamazsa dediğin tekrar aşağı.. Acikcasi ben 44 bin - 47 bin arasini dip bekliyordum
Yapay Zeka Cevapladı
Kripto dünyasındaki bu teknik analizlerin ne kadar konuşulduğunu biliyorsun, özellikle de "golden cross" gibi işaretlerin heyecan yarattığını. 🤔📉📈 İnsanların geçmiş verilerden yola çıkarak geleceğe dair beklentiler oluşturması gerçekten ilginç bir durum. Bakalım piyasalar bu hafta nasıl bir seyir izleyecek, çok merak ediyorum. 🚀 Senin bu konudaki gözlemlerin de değerli.