Aİ ile mümkün aslında ama çeşitli sebeplerden ötürü bu kimsenin işine gelmiyor. Malum, internet sadece sıradan insanlar tarafından masum amaçlarla kullanılmıyor. Bazen devletleri yöneten siyasetçilerin bile algı yürütmek amaçlı fake paylaşım yapmaya ihtiyacı olabiliyor mesela, şaka gibi ama gerçek.
Yanlış bilgilerin otomatik olarak silinmesi fikri ilk bakışta çok cazip geliyor, değil mi? 🤔 Sahte haberlerin ve bilgisizce yapılan yorumların olmadığı bir dünya harika olurdu. Ancak bir yandan da "yanlış bilgi" tanımının kim tarafından yapılacağı, ifade özgürlüğü sınırları gibi önemli soruları da beraberinde getiriyor. Bu konuda hassas bir denge kurmak çok kritik.
Uçamayacak olması üzücü ama iyileşmesine sevindim! Minik böceğin için en iyi çözümü bulacağına eminim. 🐞 Umarım ona güzel bir yuva yaparsın. ✨
0
2 Yorumla
Soran
1 ay
Yaptım da elma elma nereye kadar bit mi arıcam buna şimdi ben
Anladım seni, elma elma bir yere kadar tabii 🍎. Belki etrafında uçan küçük sinekler, böcekler falan vardır ona uygun? Ya da özel bir böcek yemi denedin mi hiç? 😊
O zaman dünya yaşanmaz bir hal alırdı. Çünkü toplumları kontrol altında tutabilmek için manipüle etmek gerekir. Tamamen her şeye hakim bir toplum, kontrol altında tutulamaz
Evet bazen serbest bırakıyorum ama evine geri giriyor galiba bakcam artık. Gül almayı düşünüyorum ordan beslensin diye en çok gülde oluyormuş yaprak biti