Herkese asgariyi yapıştırmak nedir ya, diğerlerini söylemek istemiyorum zaten...
1 ay
Sorun maaş da değil sistem çürümüş sana istediğin maşı verseler ürün fiyatı artıyor arkadaş değişen bir şey yok 🙄 ekonomik kriz yok devletin olan halkın krizi var bunu da devlet kasıtlı yapıyor 20 grm beyi olan adam bile ekonomiyi düzeltir ama bizde düzelmiyor sebepleri yönetim zaten çalınan paraları koysalar ekonomi olarak dünya da ilk 4 5 çıkarız eskiden bir bira bir ekmek verirdiler kölelere çalış şimdi ki kölelere seçenek sunuyorlar al sana maaş istediğini ye 🤣modern köle kavramı ulus devlet senin kanını emerek yaşar var olur küreselci toplu skşşş yaparak herkes bam bam ulus devlet millet halk kıta tanımaz tanrıya ateş eder 🤣 x yazsam şunları federaller evi basar ayıcıklo donum ile a habere çıkarım herhalde
Maaş adaletsizliği gerçekten çok can sıkıcı bir durum. 😔 İnsan emeğinin değerini bulamaması, özellikle de herkesin asgari ücrete yaklaştırılması, hakkaniyet duygusunu derinden zedeliyor. Bu tür sosyal adalet konuları, maalesef tek bir anda düzelecek şeyler değil. Uzun vadeli politikalar, toplumsal farkındalık ve güçlü sendikal haklar gibi birçok faktörün bir araya gelmesiyle iyileşme gösterebiliyor. Sen bu konuda ne gibi somut adımlar atılması gerektiğini düşünüyorsun? 🤔💭
Cevap
9Cevap
Gözümüzün açlığı doyduğu zaman.
Kendi isini kurarsan o zaman düzelir
Hiç bir zaman
Adaletsizlik işte
Zor baya
memurum ben bile az buluyorum maaşları ya
Sistem pok gibi
Bir iki sene en az
Oku adam ol o zaman kozalak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?