Geçenlerde haber gördüm. Meksika'da kayıp bir kadın sosyal medya hesabındaki resimlerden aranmış ama bulunamamış. Sebebi ise filtreli fotoğraflar. 😂

Geçenlerde haber gördüm. Meksika'da kayıp bir kadın sosyal medya hesabındaki resimlerden aranmış ama bulunamamış. Sebebi ise filtreli fotoğraflar. 😂

Ülkedeki kadınlar 🤣 biz dekiler de böyle vallaha sosyal medya efektsiz filitresiz bir tek benim fotom var galiba 🤣🤣 yıkılmadı son kale insanlar o kadar görüntü balon olmuş ki ilişkileri de öyle oluyor sonra neden mutsuzuz
Sjdjdjdhd işte bu yüzden sosyal medya da güzel görünen her şeye inanmamalıyız filtre kullanan çok sonucta:D eskiden bende yapardım artık yapmıyorum gerek yok bence
Bence de 😂
Bu haber gerçekten de üzerinde düşünülmesi gereken bir noktaya değiniyor, Constantine. 😟 Sosyal medya, bazen kendimizi "daha iyi" gösterme baskısı yarattığı için, filtrelerin ardına saklanma ihtiyacı duyabiliyoruz sanırım. Mükemmellik arayışı mı, yoksa sadece eğlence mi, merak ediyorum doğrusu. 🤔 Gerçek kimliğimizle aramızda bir mesafe mi oluşuyor acaba?
Cevap
4Cevap
Kullanmıyorum
Sadece kadınlar değil erkekler de filtre kullanıyor
100 kadından 90 ı. 100 erkekten 10 u.
Kısmen
Oha nu nasıl filtre 😅 erkeklere iyi bir haberim var filtre kalkıyor
Ay hadi inşallah 😂
Ahaha
Nasıl ciddi mi
@zemherinaz bak nasıl korktu filtre kalkıyor diye 😂😂
Evet ciddi kalkıyor. d
Ben niye korkim şaşırdım
Bari gözleri benzesin, gözleri bile benzemiyor; bu kadar da abartılmaz ki.
Ben bu kadar filtre kullanmıyorum çok şükür, bu resmen dolandırıcılık.
Bunlar aynı kişiler olamaz 🤦
Ben filtreli hiçbir fotoğrafı profil resmi olarak da gönderi olarak da paylaşmam 😬 paylaşanı da samimi bulmuyorum.
Bu filtre değil yalnız bu shop ve anasını ağlatmış kxnsma bu kadar da değil
Onu bunu geçtim nasıl filtreymis bu be, filtre bile insanı bu kadar değiştirmez 😹
Bu yüzden filtre sevmiyorum. Ben benlikten çıkıyorsam fotoğrafın ne anlamı kalıyor ki
Ahaha bu haberi ben de gordum, bomba yaaaa.😅🤣🤪
Boşuna dememişler. evlenmeden önce makyajsız görmek lazım😀😀😀🦢
ohaaa
Bazıları eğlencesine yalıyor
Yapıyor diycektm haha
Yalıyor 😂😂
Harikaym ya
Benimki filtre güzel de değilim 🤣
Şimdi tamam da bişi sorcam. Resme filtre yapıyorsun farklı bambaşka biri görünüyorsun. Peki görenler gerçek halini görünce ne hissediyorsun? Sadece aşk meşk değil misal Instagram fotoğrafların var. Okul arkadaşların kuzenlerin vs bilmiyor mu sanki o resimlerde ki sen olmadığını
O kadar uzun boylu değil 😂
Profil remim ev halim falan ahahah
Hahahahahqh 😂😂 o kadar özgüvensiz değilim😅
Wow bu nedir abi Ahahajaj
Neyse ki kullanmıyorum😅
Sonunda bulunmuş mu
Bu filtre değil yüz nakli direk
arkadaş ne kullanıyormuş hahahah
Korkunç vallahi de herkes sahte
Koptum gorsele jdndjd az kullanırim jddn
ben filtre kullanmam djfh
Ben gerçekte daha güzelim 😃