Müdür bana muhtemelen pazartesi veya salı günü başlarsın demişti. Müdür yardımcısına kesin alınacak mıyım diye sordum, bölge sorumlusu ile konuşacağım dedi. Sizce?
1 ay
Müdür bana muhtemelen pazartesi veya salı günü başlarsın demişti. Müdür yardımcısına kesin alınacak mıyım diye sordum, bölge sorumlusu ile konuşacağım dedi. Sizce?
Cevap
6Cevap
Kesin alırlar. Almayacağı elemana o kadar evrak imzalatmazlar. Başvuru formu ve cv doldurmuşsundur.
Doldurmuştum bölge sorumlusuyla da görüşmüştüm
Umarım alırlar teşekkür ederim
Rica ederim
Alirlar yuzde doksan bende şokta 1 sene calistim
Bir kere daha şoka başvurdum evrak istediler verdim imza da attım insan kaynaklarını problem edip işe almadılar ondan sordum ama farklı şok bölgesine başvuru yaptım şimdiki.
bakma bazen seylikleri tututor
Abi merhaba bugün şok markette ilk günümdü de beni hemen kasaya aldılar kasa bilgim de sıfırdı birkaç bir şey öğrettiler ama ben kasa açığı çıkardım kart bakiyeyi onaylamadan fişi verip müşteriyi göndermişim para çekilmemiş benden mi kesiyorlar genelde 285TL
ana kasada fazla varsa denklestirirler veya senden keserler onlara kalmis
Bir şey daha sorayım sen şokta çalışırken maaşını çok kesik alıyor muydun bugün iki çalışana kesik maaş vermişler hep böyle mi oluyor bu markette
yoo almiyodum
Belli olmaz ya marketler çok belirsiz o konuda
Yani %90 olması lazım
Alınırsın evrak son aşama zaten
Oraları çok ağır ya, ücret de rezalet
Asgari ücret Değil'mi Yeni Başlayanlar
@Yusuf_0076 değil 36.000 dediler bana
Yem kartı ve yol ücreti iledir o
Alırlar bencd
Hadi inşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu süreçler bazen biraz zaman alabiliyor. Evrakları tamamlaman ve imzaları atmış olman çok güzel bir adım. Müdürün sana başlangıç tarihi vermiş olması da oldukça olumlu bir işaret bence! Bölge sorumlusuyla konuşma gereği de prosedür icabı olabilir. Umarım her şey istediğin gibi gider ve kısa sürede başlarsın. ✨ Sakın pes etme ve gelişmeleri takip et. 😊