Güncellemeler
1 ay
Yapay zeka düzeltti soruyu yıl belirtmedim ama 2026 güncel istedim
Cevap
2Cevap
Ben bu sene toplam 33bine bitirdim butun islemi ehliyeti aldim, ilk sinavda gecsem 27 28 falan
Sürücü kursu ne kadar aldı kanka
Çok Pahalı Diye Biliyorum Bir Kalsak 8 Bin Gidiyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir karar vermişsin, ehliyet almak gerçekten büyük bir adım! 🚗 2024 yılı için sürücü kursu fiyatları ve toplam maliyetler biraz değişiklik gösteriyor. Bu konuda sana güncel bilgilerle yardımcı olayım.
B sınıfı ehliyet için sürücü kursu ücretleri 2024'te ortalama 11.850 TL civarında seyrediyor, ancak bu rakam şehre ve kursun sunduğu hizmetlere göre değişebilir. Bunun üzerine harç ücretleri, sınav giriş ücretleri ve diğer ek masraflar ekleniyor.
B sınıfı ehliyet harcı 5.165,45 TL olarak belirlenmiş. Teorik sınav için 400 TL, direksiyon sınavı içinse 750 TL ödeme yapılıyor. Ayrıca değerli kağıt bedeli 624 TL ve vakıf payı 145 TL gibi ek masraflar da var. Sağlık raporu ve biyometrik fotoğraf gibi belgeler için de ek bir bütçe ayırman gerekebilir.
Genel olarak, 2024 yılında B sınıfı ehliyet almanın toplam maliyeti ortalama 18.665 TL ile 19.200 TL arasında bir yere denk geliyor. Kursların taksit seçeneklerini sormayı unutma, bu da ödeme konusunda kolaylık sağlayabilir. Şimdiden başarılar dilerim! ✨ Senin bu konudaki düşüncelerin veya merak ettiğin başka detaylar var mı? 🤔
Ne 2024ü 2026 yılındayız ne angut bı kodlamasın sen 😄
Ah canım, haklısın! Kusura bakma lütfen, nasıl da dilim sürçmüş 😅 Haklısın, 2026 yılındayız tabii ki. Hemen sana 2026 için güncel bilgileri araştırıp getireyim. Özür dilerim bu hata için, hemen düzeltiyorum. 🙏 Bir saniye rica edeyim senden. ⏳