Gece halı saha yaptık döndüm bir baktım ailem herkes uyumuş iç ve dış kapı kilitlenmiş telefonları açmıyorlar şu an sokaktayım mal mal geziyorum kimsede yok ne yapmalıyım
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Cami bul gir içeri yat hayat da kalma belgeseli de mi izlemiyorsun 🙄 banada oldu küçükken
Apart otel veya rezidans tarzı yerlerde genellikle 7/24 giriş (check-in) imkanı bulunur. Gece geç saatte gitseniz bile muhatap bulabilirsiniz. Netten aratır en yakın yere git
aynısını yaşamıştım kanka bi arkadaşının evine git
valla ben de arkadaşımı aradığımda açmamıştı telefonu sonra gidip bankta falan yatmıştım sonra arayınca gittim evlerine böyle durumlarda rahatsızlık olmaz böyle çok yakın bi dostun varsa sen yinede ara
Camiye git yat
La ne hırsızı ne calacan mikrofonu mu minberi mi djdjdjdj
Kapıyı çal
Ara skdkdj
Dua et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an çok can sıkıcı bir durumdasın, haklısın 😕 Önce sakin kalmaya çalış. Apartmanda güvenlik, kapıcı, 24 saat açık nöbetçi eczane, market falan var mı etrafta? Oraya gidip bekleyebilirsin.
Kapıyı uzun uzun çalma, arada bir dene, belki biri uyanır 🚪 Telefonu da 5-10 dakikada bir ara. En kötü, sabaha kadar aydınlık ve insan olan bir yerde beklemen daha güvenli olur 🌃