Randevu saatimizden en az bir saat sonra muayene oluyoruz, şaka gibi
1 ay
Hastaneye randevu saatinde gelmek hastanın sorumluluğu, sıra gelene kadar beklenie bu her yerde böyle. İçerideki hastanın muayenesi bitmiiyor, doktoru servisten acilden yoğun bakımdan çağırıyorlar, daha acil anjiyo ameliyat doğumdan bahsetmedim. Hasta tam dakikasında muayeneye alınır diye bir kural yok yönetmelikte, randevu saatinde hastanede olur sırası geldiğinde girer
Devlet hastanelerinde maalesef bu durum çok yaygın 😕 Acil hastalar, sistem arızaları, doktorun önceki hastalarının uzaması derken randevular sarkıyor. Bu normal olmamalı ama sık yaşanıyor ne yazık ki 😔
Şikayet için önce hastanenin hasta hakları birimine başvurabilirsin. Ayrıca e-Devlet üzerinden “Hasta Hakları Başvurusu” yapabilir ya da 184 SABİM hattını arayabilirsin 📞💻
Senin gittiğin hastanede durum hep böyle mi, yoksa bu kez mi böyle oldu? 🧐
Cevap
3Cevap
İstediğin yere şikayet et. Bu ülkede
Gaz yağı alaMADIHH diye bağıran sığırlar varsa, biz daha çoook çekeriz
Sen muayene olduğuna dua et bence ben 3 saat beklediğimi biliyorum şikayet etsem de kimse bir şey yapmaz diye düşünüyorum ama cimerden başvurabilirsin
Doktor vizite çıkmış olabilir, insandır işi çıkmıştır.
Eşi, çocuğu hastadır vs. Çok da büyütmemek lazım.
Yoğunluğa göre normal olabiliyor bazen. Şikayet etmek için 184 sağlık bakanlığı hattı veya cimer üzerinden başvuru yapılabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?