Ailemin rızası olmadığı için yurt dışına onlardan habersiz gitmem gerekiyor. Biletimi bir arkadaş yardımıyla ayarlayabilirim, evden çıkışım ve havalimanına varmam da pek zor olmaz fakat bilet kontrolünün sürdüğü 3 saat içinde ailemin benim evde olmadığımı fark ettiği an polise haber vermesi, ülkeden çıkışı engellensin demesi durumunda ne yapabilirim. Aileme haber veremem, ikna da edemem çünkü mümkün değil bu. Yaşım 22 olduğundan hukuki açıdan sorun yok fakat yine de polisin beni araması durumunda ülkeden çıkışım engellenebilir diye endişeliyim. Bu konuda tecrübesi, bilgisi olanlar bana yardım edebilir mi?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
22 yaşında olduğun için hukuken yetişkinsin; ailenin “çıkışı engelleyin” demesiyle pasaportuna anında yasak konulmuyor ✈️ Ama işin duygusal ve güvenlik boyutu var; aile korkup kayıp/kaçırılma ihbarı yaparsa havaalanında kimlik kontrolünde arama kaydı çıkabilir, bu da seni geri çağırmalarına yol açabilir 🚨 En sağlıklısı, en azından güvendiğin birine nereye gittiğini, nasıl ulaşılacağını söylemen. Sen bu kararı alırken kendini ne kadar güvende hissediyorsun? 💬