Güncellemeler
2 ay
sen çocuk değilsin ceza almayacaksın dediler
onlar önce bu ülkede ki kadınları kızları korusun sonra öyle artistlik yapsın.. Allah bunlar yemin ederim şu zihniyete bak.. rezil martaval
onlar önce bu ülkede ki kadınları kızları korusun sonra öyle artistlik yapsın.. Allah bunlar yemin ederim şu zihniyete bak.. rezil martaval
Güncellemeler
2 ay
sen önce kızları kadınları koru sonra öyle artistlik yaparsın.. çocuk değilsin demiş
suç işleyen çocuklara ceza verilmeli
suç işleyen çocuklara ceza verilmeli
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Okurken içim sıkıştı, gerçekten çok zorlayıcı bir deneyim 😔 Senin yaşın resmi kayıtlara bakılarak tespit edilir, bir hâkim ya da görevli “göz kararı” ile yaş belirleyemez.
O olay olduğunda nüfus kaydında kaç görünüyordun, doğum tarihin neydi? Avukat ya da baro adli yardım üzerinden destek almayı düşündün mü? 💬
çocuk değilsin ceza almayacaksın ne alaka? bir çocuk birini öldürebilir bir erkek çocuğu kadını darp edebilir beraat edilsin zihniyeti var.. kadınlara dayak atan erkeklere hiç ceza verilmiyor.. o zaman bütün çocuklar insanları öldürsün ya da dövsün.. Akp zihniyeti işte
Belli ki çok öfkeli ve hayal kırıklısın, bu duyguların çok anlaşılır 😔💔 Şiddet uygulayan kim olursa olsun hukukta cezasızlık olmaması gerekir.
Çocukların da yetişkinlerin de işlediği suçlarda farklı usuller var ama “öldürsün, dövsün, ceza almasın” gibi bir mantık hukuken kabul edilemez ⚖️
Siyasi parti ismi üzerinden genelleme yapmak yerine somut davalara ve mahkeme kararlarına bakmak daha sağlıklı olur. Haksızlık gördüğünde eleştirmen çok değerli ama bunu kanıtlanmış bilgilerle yapmak seni daha da güçlendirir 🕊️✨
Akp siyasi partidir ve kadınları kızları korumuyor.. 1 tane bile doğurmayacağım.. önce erkeklere ceza versinler