2 ay

İfade verirken bana ‘sen çocuk değilsin, 21 yaşındasın’ dediler, hâkim yaşımı nasıl olur da böyle keyfi belirleyebilir?

Eskiden Twitter'da birileri bana küfür etti sonra ben orada klavyeden yazılar yazdım, klavyeye bastım o küfürleri yazdı ekran görüntüsü alındı, şikayetçi oldular iftira atıldı ben gerçekten suçlu değildim.. Kaç yaşındasın dedi ifade odasında 14 yaşındayım dedim sen çok büyüksün 14 yaşında değilsin yalan söyleme sen çocuk değilsin dedi.. Niye yani büyük olmam için boyumun uzun olması gerekiyor mu? 21 yaşındasın dedi 21 yaşında değildim 14 yaşındaydım.. Sen çocuk değilsin sana ceza vermeyeceğiz dediler.. İyi de 21 yaşında değildim ki sen çok büyüksün diyor.. Bu nasıl zihniyet Allah için ya..

Klavye yazı yazdım ekrana bastım küfürleri ekrana yazıldı zaten yazdıklarımı okumadım öyle paylaşım yaptım.. Sen çocuk değilsin ceza almayacaksın dediler.. Niye şimdi çocuk olsam birini öldürsem bana yine de ceza verecek misiniz? Ne alakası var? Kadınları koruyan hiçbir yasa yok. Kadınlar çocuk doğursun en az 7 çocuk derler ama bir kadını korumaz kimse.. Çocuk olsaydım cinayet işlemiş olsaydım sen çocuk değilsin ceza almayacaksın dediler.. Çocuk olmamak ile ne alakası var çok özür dilerim. Çok büyüksün çocuk değilsin 21 yaşındasın ne alaka?

Güncellemeler
2 ay
sen çocuk değilsin ceza almayacaksın dediler
onlar önce bu ülkede ki kadınları kızları korusun sonra öyle artistlik yapsın.. Allah bunlar yemin ederim şu zihniyete bak.. rezil martaval
Güncellemeler
2 ay
sen önce kızları kadınları koru sonra öyle artistlik yaparsın.. çocuk değilsin demiş
suç işleyen çocuklara ceza verilmeli
İfade verirken bana ‘sen çocuk değilsin, 21 yaşındasın’ dediler, hâkim yaşımı nasıl olur da böyle keyfi belirleyebilir?