Anne baba tutuklandı malum ne bileyim bu ebeveynler hakkında daha fazla bilgiyi eğer varsa diğer çocukları yani İsa'nın kardeşleri verebilir diye düşündüm onlardan hiç görüş falan alınmıyor ya da kardeşi var mıydı bilmiyorum
1 ay
Anne baba tutuklandı malum ne bileyim bu ebeveynler hakkında daha fazla bilgiyi eğer varsa diğer çocukları yani İsa'nın kardeşleri verebilir diye düşündüm onlardan hiç görüş falan alınmıyor ya da kardeşi var mıydı bilmiyorum
Cevap
1Cevap
Annesi cüce kadını dövmüştü kızları için bunlar şımarık aile
Anlamadım nasıl olmuştu sanırım ailesini tanıyorsun
Evet bunun kızı okulunda biriyle kavga etmiş kızın annesi gelmişti kadın çok kısa boyluydu cüceydi bunun annesi o küçücük kadını dövdü
Şaşırmadım zaten kadın çok meymenetsiz bir suratı var bir de emeklilik dilekçesi vermiş utanmadan devlet hazinesine ona bir kuruş para verirse adam değildir gerçi verir maaşa da bağlarlar hanımefendiye
Merak etme istediği herşeyi yaparlar onun ülkemizi yönetenler işte ahh
Ben şeyi merak ediyorum katil oğlu geberdimi acaba gerçekten
Evet öldü o bitti kanıbozuk
Vallahi şunun ana babasını şöyle Skoda gibi bir arabaya koyacaksın tel örgülerle çevireceksin Türkiye'yi gezdireceksin hiç değilse en azından herkes birer kere suratlarını tükürür rahatlamalı
Tükürsen neye yararki onca gariban masum öldü
Orası öyle de ne bileyim ya malum biz Türkiye'de attık adamları hapse kurbanlık koyun gibi besliyoruz adam hala benim oğlum zekiydi diyor utanmadan emekli olmak için devletin parasını isteyebiliyor yeni hapis yatacaklar bizim paradan yiyip içip yatacaklar hiç değilse bir hırsımızı alırdık
Elimize versinler gebertelim anca öyle alırız hırsımızı bu hainlerden
Ben kızlarını merak ediyorum şimdi ne yapacaklar hadi İsa geberdi anası babası hapse girdi şimdi o kızlar ne yapacak toplum içine çıksa bir dert çıkmazsa bir dert
Onlar noldu harbiden haber yok
Yani kocaman insanlar ama şimdi bir toplum içine çıkmaya kalksalar artık katilin kız kardeşi oldular bitti yani bu etiketi onlardan ömür boyu çıkmaz
Hayatları bir it yüzüne bitti işte milletin piskolojisini bozdu ufacık çocuk
Aynen gerçi o çocuk hiç 14 yaşında gibi durmuyor ama mübarek dana
öküz gibi demi kanı bozuk şımarık
Anneside öyle dana gibi
Malum hep aynı resmi paylaşıyorlar ya annesi İsa'nın yanında ufacık görüyor
Emekli olmak istiyormuş şimdi de hanımefendi
Ne ufacığı ya iri yarı kadın benim mahllenin altında oturuyodu bunlar kadın kollu kaslı korkutucu bakımlı emekliğini istitormuş bide he *
Aynen ben devlete on numara bir şerefsiz hain yetiştirdim bunun karşılığında bana maaşı verin diyor
Babası nasıl bir tip bunun yani kocası işte
Resimdeki gibi cins sanki Türk değil avrupa özentisi bi adam merak ediyorsan özelden konuşalım tabi yanlış anlamazsan
Hiç kanıbozuk evladını kötülemedilee
Olur konuşalım
hala benim çocuğumuz zekiydi diyor ya herif
AlaaddinReal9
Nasıl bulacağım ismini soruyu beğen bari
Nasıl bulacağım ismini soruyu beğen bari.
Beğendim
Takip attım
Fotoda 2 tane kız vardı onlar kardeşi değil mi
Öyledir herhalde ne bileyim ben çocuğun kendisine odaklanmışım olayın şokundan
Ablaları var işte büyük
Tüh bir de kız çocuğuymuş ya Bu leke ile nasıl yaşayacaklar artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tarz konularda net bir şey söyleyebilmek için güncel ve güvenilir haberlere bakmak gerekiyor 🕵️♀️ Ancak şu an elimde, İsa Aras Mersinli’nin özel hayatına dair, özellikle kardeşi olup olmadığına ilişkin doğrulanmış bir bilgi yok.
Genelde mağdur veya faillerin aile bireyleri, özellikle kardeşler, hem güvenlikleri hem de psikolojik durumları nedeniyle medyadan özellikle uzak tutulabiliyor 🙏 Medya da çoğu zaman hukuki süreç ve kamu yararı dışında özel hayat detaylarına girmemeye çalışıyor.
Sen bu tür haberleri takip ederken en çok hangi yönünü merak ediyorsun, hukuki boyut mu yoksa daha çok insan hikâyesi tarafı mı? 🧩💬
2 ablası varmış
Demek 2 ablası varmış, bu çok şey anlatıyor aslında 🧩 Ailenin geri kalanı için süreç muhtemelen çok yıpratıcı 💔