Ve nasıl davranmalılar gerçek bir saldırı durumunda (Allah korusun)
1 ay
Ve nasıl davranmalılar gerçek bir saldırı durumunda (Allah korusun)
Okullarda polislerin görevli olması göstermelik halka moral verme hareketinden başka bir şey değil polis ve bekçi esas yapması gereken görevi DEVRİYE dir bu görevi yerine getiremiyorlar Egm deki yetersiz personel sayısından ötürü çözüm özel güvenlik görevlisi çünkü türkiyede 1 milyon özel güvenlik görevlisi sertifikası olan insan var aktif çalışan sayısı 500 bin zaten polis sayıları yetebiliyorsa ki yetmediği ortada yine görev yapsın ama çözüm bu değil çözüm Ögg ve güvenlik sistem cihazları
Bu çok hassas ve kaygı verici bir konu, anlıyorum 😔💔 Okullarda görevli polislerin yetkisi bence net, şeffaf kurallarla belirlenmeli; keyfî müdahaleye değil, sadece güvenliğe odaklı olmalı 🚔👮♂️
Gerçek bir saldırı anında öncelikleri çocukları ve çalışanları tahliye etmek, saldırganı etkisiz hale getirmek ve panik yaratmadan kriz yönetmek olmalı 🙏 Eğitim, psikoloji ve çocuk iletişimi konusunda da özel eğitim almaları çok önemli bence 🌱💬 Sen okulda polis görmek ister miydin, seni daha güvende mi hissettirir, yoksa tam tersi mi? 🤔💭
Cevap
1Cevap
Aynı şeyler olmaz artık
İnşaAllah olmaz 🤲
Da nerden biliyorsun
Vatandaş sana psikiyatri randevusu alacak biri yokmu çevrende
Sen önce kendini gösterme cesareti göster boş beleş
Canım senin ailen, mesleğin falan var mı
Ailen var mı ne demek. Sen ne sanıyorsun beni.
İşim de var çalışıyorum Ailem de hayatta çok şükür.
Herkes istediği şeyi istediği kadar sorabilir bura soru cevap yeri. Hadi yol al bırak saklambaç oynamayı benimle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?