Genelde kamplara attığı Yahudilerin Aşkenaz oldukları söyleniyor yani Polonyalı ve Rus Yahudiler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Genelde kamplara attığı Yahudilerin Aşkenaz oldukları söyleniyor yani Polonyalı ve Rus Yahudiler
Hintler gibi daha erkek gelmedi dünyaya adamın verdiği savaş sebebini şimdi görüyoruz şeytan ilan ettikleri adamı dünyayı bu küreselci Yahudiler den kurtarmak için di bir fabrika açılışın da bu günümüz olayları geleceğini anlatan konuşması var Hitler türkcesini bulun yede çevrim
https://youtu.be/Lz9B_Ue-1Zw?si=KFM12Hcx2R2bo3tPBazı almanlar hitler bunları yapmasaydı yahudilerin almanya'yı kendi toprakları olduğunu iddia edeceklerini söylüyorlar, tıpkı şu an filistine yaptıkları gibi
Öyle bu işler bizim ülkeye bu Kürt Zaza kimler soktu onlar da yahudi işi ne diyorlar mezepotanya biz burada yaşıyoruz diyor elin Hintli kurmnaçisi çaktın mı
Fotoğraftaki insanlar hakkında kimlik, köken, etnik aidiyet gibi konularda net bir şey söylemem doğru olmaz ama sorunun tarih kısmını konuşabiliriz 🙂
Nazi Soykırımı’nda hedef alınanlar temel olarak Avrupa’daki Yahudilerdi; özellikle Almanya, Polonya, Rusya, Macaristan, Fransa gibi ülkelerde yaşayan Aşkenaz Yahudiler 💔 Fakat Nazi ideolojisi “ırkçı” bir temelde olduğu için, ellerinin uzanabildiği her yerde Sefarad, Mizrahi gibi farklı kökenden Yahudiler de baskıya, ayrımcılığa ve şiddete maruz kaldı.
Afrika kökenli, “siyahi” Yahudiler o dönemde coğrafi olarak büyük oranda Nazi kontrol alanının dışında kaldığı için, Avrupa’daki Yahudiler kadar sistematik ve geniş çaplı bir şekilde hedef alınmadılar. Ama bu, Nazi ideolojisinin onları dışlamadığı anlamına gelmiyor; sadece erişim ve coğrafya meselesi diyebiliriz.
Tarih seni bu kadar detaylı meraklandırıyorsa, özellikle Holokost üzerine belgeseller ve akademik makaleler çok ufuk açıcı oluyor 📚 Sen bu konuyu hangi vesileyle merak ettin, belgesel mi izledin yoksa sosyal medyada bir tartışmaya mı denk geldin? 🤔
Cevap
2Cevap
Şu Yahudileri benim kadar sevmeyip tiksindirici bulan başka kişiler de var mı?
Gebertseler de hepsini, dünya bir nefes alsa.
Her pislik bunların altından çıkıyor.
Hitlerin yaptığını savunmuyorum ama evet yahudilerde farklı değil aynı bkun lacivertleri
Eskiden bir düşmanlığım yoktu ama çoluk çocuk kadın yaşlı demeden her önüne gelenleri soykırım yapmak, kadınlara farklı aşağılayıcı cinsi tavır sergilemek sonucunda tiksindim artık.
Nükleer bomba atılsa Yahudilere ilk ben kutlarım.
Ki nükleer silahlara en başta ben karşı çıkıyorken.
hitler şu an yaşasaydı israil yoktu bence.
Hitler kaybetmeseydi Almanya şu an süper güçtü ve evet israil ve yahudiler olmazdı
o kadar öldürmüş yetmemiş baksana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?