1 ay

Bu kavgada kim daha çok dövmüş sayılır, hasar oranı ve sorumluluk yüzdeyle nasıl hesaplanır?

Geçen gün kavga ettim ilk başta bana kafa attı ama sert değildi sonra yumruklaşmaya başladık birbirimize üçer dörder yumruk attık benim son yumruğum yüzüne vurdum geriye gitti 2 adım giderken arkasındaki kişiye takılıp yere düştü düşerken baş parmağı çatladı benim de kaşımın yan tarafında 2 şişlik ve çizik oldu ama büyük değildi 2-3 günde geçti onun eli ise 2 haftayı geçti ama tam olarak geçmedi sargı ve atel takıldı onun yumrukları benim yumruk ya eşitti ya da onunkini 1-2 tık daha sertti o ise yere düştü zemin sertti ama kaygan değildi düşme açısı yanlıştı benim yumruk orta ya da orta sert arasıydı arkadaki kişi bilerek düşürmedi çarpınca dengesi kayboldu ben vurmasam geriye gitmezdi ama takılmasa zor düşerdi ama düşme ihtimali var sence kimin hasarı daha fazla kim dövmüş olur parmağının çatlamasında ve yere düşmesinde benim etkim yüzde kaç kavgadaki genel baskınlık oranlarını yüzdeyle karşılaştır ve kimin dövdüğüne karar ver hem nedensellik başlatıcı hem de çevresel kaza faktörüne dikkat ederek en gerçekçi oran her detaya dikkat ederek ve her açıdan bakarak en doğru oranı çıkar
Bu kavgada kim daha çok dövmüş sayılır, hasar oranı ve sorumluluk yüzdeyle nasıl hesaplanır?