Ne yapsın bu kaynanalar daha size. Aslan gibi oğlunu veriyor daha ne yapsın ne yapsın ha ne yapsın ne yapsın da ne yapsın
2 ay
sadece t. c değil dünya genelinde de böyle. kuşak çatışması sadece. aralarında bir nesil yaş farkı var.. aradaki sahiplenme dürtüsü de önemli. kadın boşayabilir anne asla bırakmaz. gelin hanımlar da anne olunca aynı şeyi hisseder. evlat ve eş sevgisi arasında büyüklük ve şefkat farkı çok fazladır. kaynanaları anlayışla karşılamak gerekir.
Bazıları kıskanç oluyor paylaşamıyor galiba oğullarını
Maalesef nasıl olur gelinine senin oğlun değil benim oğlum der shsh
Şimdiki nesil de biraz abartıyor alttan almayı bilmiyorlar gelinlerde de var
Ben öyle olmam valla onu anca 0rspu ucuzlar yapar
🤣 aynen olmazsin bunu okuyan o ucuzlar sana öyle bir beddua etti ki şimdiden deccal gibi kaynanaya hazır ol. Büyük konustun hak ettin maalesef
Neyi hak ettm pardon o pisliklerimi koruyorsun şimdi kdlmdlxmclc
Bu işin kökü aslında kaynana-gelin ilişkisinin sınırlarında 🌸 Gelin “eşimle kendi düzenimi kurayım” istiyor, kaynana ise “oğlum hâlâ benim parçam” diye bakınca çatışma çıkıyor 😅
En sağlıklısı, herkesin kendi alanına saygı duyması. Ne kaynana tamamen dışlansın ne de gelin sürekli eleştirilsin. Senin çevrende durum nasıl, daha çok kim haksız gibi geliyor sana? 🤔💬
Cevap
2Cevap
Bizim vs atmak zorunda kalmadığımız bir canlı mı var? Anası oğlunu eğitmez, oğlu büyür ya katil olur ya aldatır ya da gizli üye olup saçma sapan ataerkil ataerkil konuşur.
Sınırlarını bilsin sadece analık yapsın.
gelini ile vs atmasın.
Aslan gibi oğlunu timsahlara damat diye mi veriyor nedir bu çırpınışları acaba
Oğlunu da başından atmak için veriyor genelde
içi boş egoları, eziklik psikolojisi. kimsin kime had bildiriyorsun yani?
Kaynana kıskançlık yapmazsa adaletli olursa gelinler onlardan uzak durmaz
Versin diye silah mı dayadık sksjsh
Masa altında üzüm yiyenler falan var ne diyorusn sjshsh
kaynanalar da rahat dursun.
evlilikte 3. kişi gibi davranmasınlar
Haahahah
Anakuzusu mu yavrumm
Kaynanam yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?