Malum şu katliamı yapan çocuk mesela bekçi diyor ki bacağından vurdum onu yaralandı, bacağından emniyete teslim ettim diyor. Başka bir haberde hayatına son verdiğini söylüyorlar, başka bir haberde çatışırken polisi vurduğunu falan söylüyorlar ne bileyim çelişkili ifadeler var. Şanlıurfa'daki olayda çocuk intihar etti bu net belli ama Kahramanmaraş'taki çelişkili ifadeler var, malum babası da emniyet müdürü. O çocuğun ölmemiş olduğunu düşünüyorum ben. Özellikle Maraş'ta yaşayanlar, bilgi sahibi olan var mı
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Babası suçlu poligon götürmesi sorunlu çocuğu silaha özendırme evde silahları bulundurması hata çelik kasaya koyacaktı ya da götürüp emniyete teslim edecek tı evde çakmak dahi bulındurması hata
sosyal medyada çok fazla bilgi kirliliği var.
İntihar değil öldürülmüş habere göre öyleyse ne düşünüyorsun
İşte dedim ya ifadeler çelişkili şanlıurfa'daki direkt kendini vurdu herkes hemfikir bak kahramanmaraş'takinde ilk başta çatışma esnasında vuruldu dedi bir tanesi işte okula gelen karşıdaki adam ben onu bacağından bıçakladım dedi bacakta kan kaybının ölmez zaten yani ifadeler çelişkili geliyor o yüzden yaşadığını düşündüm biraz
Sence olması gereken ney olay sırasında öldürülmesi mi gerekirdi sence
Ölmedi oldu haberleri hikaye.
Yakalayip linc etmisler baya kotu..
Ölmemiş diye söylüyorlar ama bilmiyorum
İyi yapmışlar ellerine sağlık
Bi arkadas bi yerden fotosunu gorup atmis baya linc etmisler kafasi falan morarmis yerde inek kesmis kadar kan var.
Aslinda kin gudmemek lazim sonuctaya genetik rahatsizlik ya da yanlis yetistirmedennolmus sacam sapan bi bireye donusmus ama sonucta bir insan olarak dogmus keske bunlar olmasaydi
Tabii canım asıl suç ana babanın hiçbir çocuk katil doğmaz
Kimisi de diyor ki işte çocuk ölmedi yaşıyor eğer yaşadığını hak duyarsa idam diye ayaklanır falan o yüzden öldü diyelim diye devlet uydurmuş falan diyorlar da o yüzden bir sorayım dedim
Yani ben de yasadigi kanaatindeyim kimse bincesedi zirhli aracla kacirmaz diye dusunuyorum. Fotolar sahte olabilir somucta.
Aynen çünkü çelişkiler birbirini tutmuyor ilk başta şanlıurfa'daki çocuk gibi kendini vurdu dediler daha sonra işte okula gelen birisi vardı spor bakanlığında aşçıymış işte karşıda oturan adam ben onu bacağından bıçakladım dedi ne bileyim her kafadan bir ses çıkıyor ifadeler çelişkili
Hatta babasi bile gozaltina alindi ama belki maraslilar onu linc etmesin diye korumaya alma amacli yapildi bilemeyiz.
Babasının içerde fazla kalacağını sanmıyorum çıkar mutlaka
Tabi cikar millet hafiften unutunca kaldigi yerden ulkenin içini çürütmeye devam eder bu millet oylelerindenncok cekti. Oylelerinin gunahlarinin bedrli oluyor zaten oyle cocuklar.
Aynen ama orası Kahramanmaraş oranın halkı da kahramandı eğer normal hayatına devam etmeye kalkarsa halk o zaten indirir Büyük ihtimal yurt dışına falan gider
banada pek öldü gibi gelmedi açıkçası
fotosu var ölü
İnşallah gerçektir sevindim