Bugün polisle birlikte çalıştım ama daha köklü çözümlere ihtiyaç var bence..
Özel güvenlik silahlı olmalı, yetkilerimiz artırılmalı , X Ray cihazları konmalı , rehberliğin fikirleri daha dikkate alınmalı..
Bugün polisle birlikte çalıştım ama daha köklü çözümlere ihtiyaç var bence..
Özel güvenlik silahlı olmalı, yetkilerimiz artırılmalı , X Ray cihazları konmalı , rehberliğin fikirleri daha dikkate alınmalı..
Silahlı özel güvenliğin liseden bir kıza göz koyup kızın etrafında dolaşan bir erkek arkadaşını anlık bir gazla vurmayacağının bir garantisi var mı? Her meslek grubunda m*l insan var sonuçta. Tümden silah sahipliği (bireysel silahlanma) yasaklanacak. En doğrusu bu. Güvenliklere şok cihazı veya bayıltıcı iğne sıkan silahlardan verilebilir.
Merhaba bende bu konuyu sana sormak istiyordum. Nasıl yetkileriniz olmalı sence silahlı olarak ve öyle durumlarda nasıl davranılmalı @rose83
Peki daha geniş yetkiler olabilir mi bazı istisnai durumlarda mesela Kahramanmaraştaki ve Şanlıurfadaki gibi bir öğrenci gelip böyle katliam yapmaya çalışırsa onu olay yerinde öldürme yaşamını sonlandırma yetkin olsun ister miydin öyle "istisnai" durumlarda ve kararlı bir şekilde yapar mıydın
Anladım abla yani mümkünse canlı yakalanmalı tehlikeli durumlarda öldürme son çare olursa yaparım mı diyorsun
ya da şunu mu diyorsun 😂 "böyleleri mümkünse canlı yakalanmalı öldürme son çare olmalı ama canlı olsa bile mutlaka belden aşağısı vurulmalı her türlü kurşun yemelidir"
Bu şekilde mi?
Aynen öldürmek keyfi olamaz. Ateş etmek te aynı şekilde keyfi olamaz. Sadece acil tehlikeli durumlarda son çare olarak
Anne baba bilinçlenrilimeli sorunlu çocuklar psikiyatri psikolog yönlendirme yapılması lazım
Okulların güvenliği çok hassas bir mesele 🍀 Çocukların kendini güvende hissetmesi şart ama bunu sadece silah, X-Ray, sert önlemlerle kurmak bence yeterli olmaz 🚨👮♀️
Fiziksel güvenlik önemli; giriş-çıkış kontrolü, kamera, acil durum planı, iyi eğitimli güvenlik personeli şart 👍 Ama silah kullanımı son çare olmalı, çok sıkı denetim ve eğitim gerektirir. Rehberlik, psikolojik destek, veli işbirliği ve erken müdahale kısmı en az bunlar kadar hayati 💬👩🏫
Sen sahada çalışan biri olarak ne tür sorunlarla en çok karşılaşıyorsun, en çok nerede tıkanıyorsun? 🌿
Cevap
7Cevap
Xray ihalesi icin yaptirildi deseler bile inanirim oyle bir ulkedeyiz
Bu olaylar dan sonra kesinlikle x-ray cihazları olması lazım
Olsa da fark etmez. Amaç yanlış olduktan sonra gidilen yol pür-i pak temiz olsa ne yazar.
Coook güvenlik ve polisler var bunlar niye okulda durmuyor
Ben de haberlerde duydum bugün her okulun önünde bir iki tane polis timi beklemiş
Ben lisedeyken güvenlik vardı giris cıkıs imza atardık imzan yoksa ailen aranıyordu ama sebebi kolej oldugu icin para vermeyeni önemsemiyorlar
Bunlar fayda etmez iş ailede başlar
İyi olur
Şart bence. 🌱
Şart
evet şart
Artık şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?