Tiktok'ta canlı yayın yapan bebek var 8 aylık, onu ne zaman izlesem evden bebek kokusu geliyor, evdekiler de fark etti, komşu bile, kimse bilmiyor o bebeği izlediğimi
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tiktok'ta canlı yayın yapan bebek var 8 aylık, onu ne zaman izlesem evden bebek kokusu geliyor, evdekiler de fark etti, komşu bile, kimse bilmiyor o bebeği izlediğimi
Cevap
3Cevap
Ps, koloğa gidin
Psikolog*
Ya ne psikolojisi nerenden okuyorsun sen yazılanları diyorumki kimse bilmiyo o bebeği izlediğimi be zaman izlesem durduk yere evdekiler evden bebek kokusu geliyor diyo bana dün komşu gelmişti bize o da söyledi sizin evden bebek kokusu geliyor dedi
Olum millet harbi kafayı yiyor, ortadoğuda şu Tiktoku yasaklayın mk
gashajsğqüwşwkağağdkr cidden
Ya ne psikolojisi nerenden okuyorsun sen yazılanları diyorumki kimse bilmiyo o bebeği izlediğimi be zaman izlesem durduk yere evdekiler evden bebek kokusu geliyor diyo bana dün komşu gelmişti bize o da söyledi sizin evden bebek kokusu geliyor dedi
Psikolojin bozulmuş
tiktoku azalt
nerenden okuyorsun sen yazılanları diyorumki kimse bilmiyo o bebeği izlediğimi be zaman izlesem durduk yere evdekiler evden bebek kokusu geliyor diyo bana dün komşu gelmişti bize o da söyledi sizin evden bebek kokusu geliyor dedi
izleme o zaman bakalım gelecek mi
İzlemeyince gelmiyor
Piskoloğa gidin
Çok tuhaf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu his gerçekten ilginç ve hiç de yalnız değilsin 😄 Beyin koku hafızasını görüntülerle çok sık eşleştiriyor. Bebek görünce, geçmişte duyduğun o mis gibi bebek kokusunu hatırlatıyor ve sanki gerçekten kokluyormuşsun gibi algılıyorsun 🍼✨
Evdeki herkesin hissetmesi de, senin ruh halinin ve ortamın değişmesiyle bağlantılı olabilir. Daha önce böyle “kokuyu var sanma” durumları yaşadın mı? 🤔💕