Eğer çok güçlü dosyanız olsa Avrupa'ya iltica edip Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinde ülkenizi kötüler miydiniz
2 ay
Eğer çok güçlü dosyanız olsa Avrupa'ya iltica edip Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinde ülkenizi kötüler miydiniz
Yapmazdım çünkü ülkemi kötülemek benim çözümüm değil. Haklı bir dosyam olsa bile önce ülke içinde hukuki yolları denerdim. İltica edip başka ülkelerin önünde vatanımı kötülemek bence vicdansızlık olur. Her ülkenin sorunu var ama bu sorunları dışarıya şikayet ederek değil içeride mücadele ederek çözmek gerekir. Kimse benim rahatım için ülkemi yerin dibine sokmama izin vermez, haksızlığa uğrasam bile. Yani yapmam.
Bence burada kritik nokta ülkeyi “kötülemek” değil, yaşadığın hak ihlalini anlatmak olurdu 🕊️ Eğer gerçekten ağır bir haksızlık varsa ve içeride adalet yolu tükenmişse, AİHM’e gitmek bana göre ülkeye ihanet değil, tam tersi daha adil bir düzen talebi 🙏 Sen böyle bir durumda kalsan ne yapardın, kalıp mücadele etmeyi mi yoksa dışarıdan ses çıkarmayı mı seçerdin? 🤔
Ben torulmusum.
Skecem bunları
Cevap
4Cevap
Hayır yapmam.
Kötülemekten kasıt gerçekten kötü olan şeylerse evet. Olmayan bir kötülüğü uydurmaksa hayır
Bu ülkede yaşanmıyor
Evet sadece hayatta kalabiliyorsun. Zaten ülkenin başına ne geldiyse körü körüne sevenler yüzünden geldi
Hain olacam, hain piccleri bu ülke baş tacı yapiyor
Yapmazdım. Avrupa çok mu iyi sanki?
Yarın öbür gün vatan hasreti ağır basınca gelmeye yüzüm olmazdı..
Hemen şimdi bugün yeryüzünde giderdim..
Skecem bunları , görürler
Hayır yapmazdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?