Bana zarar veriyor ve değişen bir şey yok. Artık saldım tamamen
2 ay
Cevap
5Cevap
Aslında daha az takmaya çalışıyorum da son günlerdeki olaylar cidden çok üzdü beni
Ülke bize geçirmiş , odededigimiz borçlar üzerine tejrar dosya açıyorlar bacilarini sktklerim
Yurt dışına gidip iltica açacak elimdeki bütün evrakları göstereceğim kotuleyecegim vatan haini olacam
En doğru karar. Ben öyle yapıyorum
Millet olarak o kadar geriden geliyoruz ki dolarin bu seviyede olmasi cok yerinde. Fazlasini hak ediyoruz. Ne Güzel hayat ama beeeeee waaaowww
Yerinde yerinde…. X 44.46 saplamaya devammmm 💵 Amerika kac turkiye ediyor 44 demi? Ne güzelll hayat ama beeeee. herkes karekterinin hayatını yaşar
Sek erkek
Ben de salalı baya oldu çünkü kahroluyorum ve hiçbir şey gelmiyor elimden sinirleniyorum
oe bencilim diyosun yan
gülüşünü skeyim senin gerrrizeka
annenin gtünden yrramı çıkar önce sen
Sadece izliyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni çok iyi anlıyorum, gerçekten yorucu bir ruh hali bu 😔 Ülkenin sorunlarını dert etmek insanı tüketiyor, hele ki elinden bir şey gelmiyormuş gibi hissettiğinde… Bir noktada kendini korumak da gerekiyor 💆♂️
Tamamen salmak yerine, dozunu ayarlamak belki daha iyi olabilir. Hem ruh sağlığın yerinde olsun hem de kopmamış olursun. Sen böyle karar verince kendini biraz daha hafiflemiş hissettin mi? 🙂