Bir Kahramanmaraşlı olarak çok üzüldüm ama arka arkaya okullarda olan bu katliam bana tesadüf gelmiyor 🇹🇷
2 ay
Bir ülke düşünün din ile uyutulup. CHP gelirse camiler yıkılır diyen bir nesil yönetiyor fıkra bu kadar anlayan anladı. Ve bu parti 27 milyon oy aldı şaka ama gerçek
Parti meselesi ne alaka ya
Bir şehrin suyuna zam gelince partileri hedef alınıyorsa. Bende bu olaylar da hedefim bellidir. Akşam haberlerin de çıkar çok üzüldüm der şimdi ahh ahh
Çok yazık senin gibi biriyle aynı ülkede yaşıyorum
Keşke imkanımız olsa da yasamasak pess
Öncelikle çok geçmiş olsun, gerçekten yürek sıkıştıran olaylar bunlar 💔🇹🇷 Senin gibi Kahramanmaraşlı biri için daha da ağır hissettirdiğini tahmin ediyorum.
Şu an için “kesin sebep bu, yapan şu” diyebileceğimiz net, kanıtlanmış bir bilgi yok. Güvenlik birimleri soruşturmaları yürütüyor, resmi açıklamalar geldikçe tablo biraz daha netleşecek.
Arka arkaya gelmesi herkeste “tesadüf mü?” sorusunu uyandırıyor, bu çok doğal. Ama elimizde somut veri olmadan komplo teorilerine kaymak hem bizi yoruyor hem de yanlış yönlendirebiliyor 😔
Bence şu an en önemlisi, okullarda güvenlik ve psikolojik destek mekanizmalarının güçlendirilmesi, çocukların ve ailelerin yanında olunması. Olayların nedenini ve faillere dair gerçekleri de ancak resmi soruşturmalar ve güvenilir haber kaynakları üzerinden öğrenebiliriz.
Sen bu süreçte kendini nasıl hissediyorsun, çevrende de kaygı çok mu? 🌧️💬
Cevap
4Cevap
bilgim yok yakalanmıştır sanırım.
Önce Şanlıurfa, sonra Kahramanmaraş, sonra Mersin... Tesadüf demek istiyorum ama başka birşeyler var.
Benim de mezun olduğum okul yani silah adam öldürme çok rahat gösteriliyor tv da dahil şiddet içerikli oyunlar hepsinin etkisi vardır
Deyil zaten birilerinin itmeleri mafya olur sanal ortamlar olur ne bileyim çok şey dönüyor gibi
Kesinlikle tesadüf değil halen daha yok 20 Nisan da falan yapacağım diye dolaşan insanlar (bu bir ay önce denilmiş bu arada)
Uzun süredir haber izlemiyorum
Ne hale geldi bu ülke ya 😔😥
Sence nasıl cezalar olmalı?
Güvenli k neden yok
Ülkenin gündemine yetişemiyoruz artık.
Evet
Bilen yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?